hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Naturel Beden ve Ruh Sağlığı Festivali

    Naturel Beden ve Ruh Sağlığı Festivali
    expand

    Doğal ve sağlıklı yaşam tutkunları, ülkemizin bu alandaki ilk ve tek organizasyonu olan ‘‘Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali'’nde bir araya geliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi’nde 20-23 Kasım tarihleri arasında takip edilebilecek festival, bu yıl 15'inci yılında 29'uncu kez kapılarını açıyor. İnsan sağlığını beden-zihin-ruh bütünlüğü ile ele alan çağdaş yaklaşımı, uzmanlar kanalıyla anlaşılır bir şekilde işlemek ve insanları daha doğal, sağlıklı ve bilinçli yaşama yöntemleri hakkında doğru bilgilendirmeyi amaçlayan Naturel Festivali her yıl olduğu gibi bu yıl da çok sayıda renkli etkinliğe ev sahipliği yapacak.

    Festival,  Astrolog Joni Patry'nin konuşmasıyla başlıyor. Dünyanın sayılı işadamları ve politikacılarının astrolojik danışmanlığını yapan, Türkiye'de gezi olaylarını, Afrika'da da Ebola salgınını bilen kişi olarak ünlenen Patry, festivalde Dünya, Türkiye ve İstanbul'a ilişkin 2015 yılı tahminlerini paylaşacak.

    Güzelleşmek için ipuçları

    Festival katılımcıları ayrıca, 20 Kasım Perşembe günü Gülüm Pekcan'ın "Kum Saati" adlı interaktif dans etkinliğini, 21 Kasım Cuma günü, Turgay Başar'ın "Sese Yol Açan Hareketli Sohbet" isimli beden perküsyonu gösterisini, 22 Kasım Cumartesi günü Doç. Dr. Sinan Canan'ın "Neden Bir Beynimiz Var?" başlıklı konferansını, 23 Kasım Pazar günü Hakan Mengüç'ün "İçindeki Gücü Açığa Çıkart" başlıklı seminerini, Ahmet Yazman'ın "Aktif Meditasyon" etkinliğini, YogaŞala'nın "Ofis  Yogası" başlıklı workshop programını takip edebilirler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bunların yanı sıra festivalde; doğal sağlık ve tamamlayıcı tıp yöntemleri, kişisel gelişim, ekolojik yaşam bilinci, sağlıklı beslenme, organik ürünler, şifalı bitkiler, dernekler ve ilgili yayınlar gibi günlük yaşamımıza yansıyan doğal ürün ve hizmetlerin tanıtıldığı stantlar da yer alacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow