hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alba Berlin - Galatasaray Liv Hospital: 75-68

    Alba Berlin - Galatasaray Liv Hospital: 75-68
    expand

    Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 11. hafta mücadelesinde Galatasaray Liv Hospital, Almanya'nın Alba Berlin takımına deplasmanda 75-68 yenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşmaya Radosevic ve Banic'in basketleriyle başlayan Alba Berlin, Galatasaray'ın Carter ve Micov'un karşılık vermesine rağmen ilk 4 dakikayı 6-4 önde geçti. Sarı-kırmızılılar, Sinan Güler, Micov ve Erceg'in basketleriyle etkili olurken, periyodun son bölümünde toparlanan ev sahibi ekip, Tabu ve Wohlfarth'la sayılar bularak ilk çeyreği 16-12 önde tamamladı.

    İkinci periyoda Radosevic'in basketleriyle 5-0'lik bir seri ile başlayan Alba Berlin, ardından Radovic ve ve Renfroe ile bulduğu sayılaryla 15. dakikaya 26-14 önde girdi. İyi bir savunma uygulayan ve hücumda etkili olan ev sahibi ekip, farkı 17 sayıya (34-17) kadar çıkardığı çeyrek sonunda soyuna odasına 38-28 üstün durumda gitti.

    Galatasaray maçı öncesi büyük olay!

    Üçüncü çeyreğe iki ekip de karşılıklı basketler başladı ve 24. dakikaya 46-34 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle girildi. Alba Berlin daha sonraki dakikalarda Versas, Renfreoe Radosevic ile sayılar üretti ve 18 sayılık farka ulaştı. Erceg ile Micov'un çabalarına rağmen son çeyreğe Alba Berlin 59-44 galip durumda girdi.

    Son periyota Kerem Gönlüm, Ender Arslan ve Pocius ile 12-0'lık seri yakalayan sarı kırmızılılar 34. dakikada farkı 3 sayıya kadar düşürerek skoru 59-56 yaptı. Son iki dakikaya 69-66 önde giren Alba Berlin, karşılaşmadan 75-68 galip ayrıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşma rakip taraftarlar arasında çıkan kavgadan dolayı güvenlik 1 saat geç başladı. Karşılaşma boyunca sarı kırmızılı taraftarın bulunduğu bölümde polis bekletildi.

    Galatasaray'da forma skandalı!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow