hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aslan Konya'da güldü!

    Aslan Konyada güldü
    expand

    Türkiye Basketbol Ligi 4'üncü hafta karşılaşmasında Galatasaray Liv Hospital, deplasmanda Torku Konyaspor Basket'i 84-91 mağlup etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip Galatasaray Liv Hospital, Micov ve Arroyo'nun sayıları ile ilk bölümü önde tamamladı. Torku Konyaspor Basket Mayo ve Devries ile rakibine karşılık vermeye çalışsa da ilk periyot sarı-kırmızılıların 20-28 üstünlüğü ile tamamlandı.  İkinci periyotta ev sahibi ekip, Devries'ın sayılarına Williams ve Rasic'in katkısı ile farkı bir ara 3 sayıya kadar indirdi. Zoran Erceg'in dış atışları ile farkı iyice açan Galatasaray Liv Hospital, ilk yarıyı 35-52 önde tamamladı.

    İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Torku Konyaspor Basket oldu. Sean Williams ile pota altında etkili olan ev sahibi ekip Rasic'in dış atışları ile farkı 9 sayıya kadar indirdi: 47-56. Micov'un sayıları ile rakibinin savunmadaki direncini kıran Galatasaray Liv Hospital, Sinan'ın da devreye girmesiyle son periyoda 53-69 önde girdi. Son periyotta taraftar desteğini arakasına alan Torku Konyaspor Basket, Mayo ve isean Williams'ın sayıları farkı 2 sayıya kadar indirdi. Carlos Arroyo ile rakibinin skoru dengelemesine izin vermeyen Galatasaray Liv Hospital karşılaşmadan 84-91 galip ayrıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow