hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş basketbol şubesinde Yiğiter Uluğ dönemi

    Beşiktaş basketbol şubesinde Yiğiter Uluğ dönemi
    expand

    Beşiktaş Kulübü'nde basketbol genel direktörlüğüne Yiğiter Uluğ getirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Basketbol genel direktörlüğü görevini yürüten Erman Kunter'in Fransa'nın Le Mans takımıyla anlaşmasının ardından arayışlara giren Beşiktaş'ta yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse, bu göreve Yiğiter Uluğ'u getirdiklerini bildirdi.

    Özköse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erman Kunter'den boşalan görevi yeni sezondan itibaren tecrübeli isim Uluğ'un yürüteceğini belirterek, "Başantrenörümüz Ahmet Kandemir ile devam ediyoruz. Yiğiter Uluğ'un birikimlerinden faydalanacağız. Kendisi ABD'de de bulundu. Oyuncularla ilgili çok bilgisi var. Transfer edeceğimiz oyuncular konusunda bilgileri çok faydalı olacak. Artık Yiğiter Uluğ ile başarılar kovalayacağız" diye konuştu.

    Beşiktaş İntegral Forex'te yeni sezon yapılanmasıyla ilgili bilgi veren Hakan Özköse, "Takımın omurgasını bozmadan, üstüne yeni takviyeler yaparak gelecek sezon finale kadar yükselmeyi hedefliyoruz. Şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Dış transfer konusunda şu anda somutlaşmış isim yok. Birkaç güne kadar bu çalışmaları yoğunlaştıracağız" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    - "Şampiyonluk rüyalarımı süslüyordu"

    Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, 2013-2014'te şampiyonluk sevinci yaşamak istediklerini ancak bunu şansız bir şekilde kaybettiklerini dile getirdi.

    "Şampiyonluk rüyalarımı süslüyordu" diyen Özköse, play-off çeyrek final serisinde Galatasaray Liv Hospital ile yaptıkları mücadeleyi şansız şekilde yitirdiklerini vurgulayarak, "İyi bir sezon geçirdik. Hedefimiz daha üst noktalardı. Ben kişisel olarak şampiyonluğu hedefliyordum. Bir şansızlıkla bunu başaramadık. Lofton'ın topu girmiş olsaydı önümüz açık olacaktı" diye konuştu.

    - Erman Kunter'e teşekkür

    Hakan Özköse, takımda ilk yılında başantrenörlük, 2013-2014'te de basketbol genel direktörlük görevini gerçekleştiren Erman Kunter'e de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

    Erman Kunter ile uyumlu çalıştıklarını kaydeden Özköse, "Kendisi basketbolu çok iyi bilen bir spor adamı. Ondan çok şey öğrendik. Beşiktaş'a faydaları oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow