hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dev derbide gülen Fenerbahçe Ülker!

    Dev derbide gülen Fenerbahçe Ülker
    expand

    Basketbolda dev derbi heyecanı yaşandı, Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray LH Ülker Arena'da karşı karşıya geldi. Gülen taraf 85-74'lük skorla ev sahibi Fenerbahçe oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye Basketbol Ligi'nin 6. haftasında oynanan derbi maçta Fenerbahçe Ülker, sahasında ağırladığı Galatasaray Liv Hospital'ı 85-74 mağlup etti. Ülker Arena'da oynanan maçta Fenerbahçe Ülker, ilk periyodu 20-17, devreyi de 50-31 önde tamamladı. Üçüncü periyodu da 66-53'lük üstünlükle geçen Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital'ı 85-74 yendi.

    GALATASARAY LIV HOSPITAL 5 AY SONRA ÜLKER SPORTS ARENA'DA MAÇA ÇIKTI

    Geçen sezonun play-off final serisinin 7. ve son maçında Fenerbahçe Ülker karşısına çıkmayan Galatasaray Liv Hospital, 5 ay sonra Ülker Sports Arena'yageldi. Bundan önce Ülker Sports Arena'da sarı-lacivertli takım karşısına, 76-63 yenildiği final serisinin 5. maçında çıkan sarı-kırmızılı ekip, seride 3-3'lük eşitlik varken, kulüp yönetim kurulu kararıyla, 19 Haziran'da yapılması gereken 7. ve son maça çıkmamış ve hükmen mağlup ilan edilmişti. Final serisini 4-3 kazanan Fenerbahçe Ülker de 2013-2014 sezonunun şampiyonu olmuştu.

    GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

    Bu arada karşılaşma öncesinde salon dışında geniş güvenlik önlemleri alındı. Galatasaray Liv Hospital'ın benchinin arkasında polislerin yanı sıra çok sayıda özel güvenlik elemanı bulunduruldu. Maçı, Galatasaraylı çok sayıda yönetim kurulu üyesi de salonda izledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CANER ERKİN VE HASAN ALİ KALDIRIM DA MAÇI İZLEDİ

    Fenerbahçe Futbol A Takımı'ndan Caner Erkin ve Hasan Ali Kaldırım da derbiyi locadan izledi.

    Messi artık emekli olabilir!

    "Volkan Demirel'e sahip çıkın"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow