hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'a bir şok daha: Parasını alamayınca gitti

    Galatasaraya bir şok daha: Parasını alamayınca gitti
    expand

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonu lider bitirmeyi garantileyen Galatasaray Odeabank'ın ABD'li oyuncusu Kelsey Bone, ülkesine döndü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer yaptığı açıklamada, ABD'li oyuncunun bazı sorunları çözmek için ülkesine gittiğini belirterek, "Bone'un söz verilen ödemesi yarım gün gecikmeyle bugün öğlen yapıldı. Bazı sıkıntıları çözmek için ülkesine döndü. Genç sporcuların sorunları olması doğal. Önemli olan çözebilmek. Kelsey ailemizden biri olması sebebiyle bu konuların aramızda kalması daha doğru olacaktır. Süreci, ailesi ve menajeriyle beraber yürüteceğiz" ifadelerini kullandı.

    Daha önce de ülkesine giden Kelsey Bone, alacaklarının ödenmemesi durumunda kulübe dönmeyeceğini bildirmiş, ancak ödemelerinin yapılması üzerine tekrar İstanbul'a dönerek takıma katılmıştı.

    El Clasico'da gülen Barcelona oldu

    TKBL'de yabancı kuralı değişti

    Bu arada Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) yabancı oyuncu kuralının, 2015-2016 sezonundan itibaren 4+0 olarak uygulanmasına karar verdi.

    Harun Erdenay başkanlığında ilk toplantısını yapan yönetim kurulu gündemindeki maddeleri görüştü.

    Federasyondan yapılan açıklamaya göre kulüp temsilcilerinin de görüşleri alınarak, gelecek sezondan itibaren yabancı kuralının bu şekilde değişmesi kararlaştırıldı. Bu sezon takımlarda aynı anda 3 oyuncunun görev alabildiği ligde, gelecek sezondan itibaren 4 yabancı oyuncu sahaya çıkabilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TKBL takımlarında 6 sözleşmeli Türk oyuncudan en az 1 tanesinin kulübün alt yapısından yetişmiş olması zorunluluğu kuralı, 21 yaş altı olmak şartıyla Türkiye'deki her hangi bir takımın alt yapısından yetişen oyuncu olabileceği şeklinde değiştirildi.

    - Anadolu Efes'e ret

    Yönetim kurulu, Muratbey Uşak Sportif maçında kural hatası olduğu gerekçesiyle Anadolu Efes'in yaptığı itirazı reddetti.

    Bu arada, Galatasaray Liv Hospital alt yapısında bulunan Kristian Nikolov'un, kulübü tarafından arzu edildiği takdirde A takımda yabancı oyuncu statüsünde oynatılabileceğine karar verildiği bildirildi

    NBA'de bir Hindistanlı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow