hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte Kerem Tunçeri'nin yeni takımı

    İşte Kerem Tunçerinin yeni takımı
    expand

    Türkiye Basketbol 1. Ligi'nin yeni ekiplerinden Acıbadem Üniversitesi, tecrübeli basketbolcu Kerem Tunçeri'yi kadrosuna kattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kulüpten yapılan açıklamada, 36 yaşındaki deneyimli oyun kurucunun Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde düzenlenen imza töreninde, kendisini İstanbul temsilcisine bağlayan sözleşmeye imza attığı belirtildi.

    İmza törenine, Kerem Tunçeri'nin yanı sıra Acıbadem  Üniversitesi Kulübü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Şahin ve takımın başantrenörü Prof. Dr. Alp Bayramoğlu'nun katıldığı bildirildi.

    Şahin yaptığı açıklamada, takımın hedeflerinden bahsederek, "Kurulduğumuz ilk sene şampiyon olarak 1. Lig'e çıkan takımımızın hedefi bu sene de aynı başarıyı tekrarlayarak Süper Lig'e çıkmak. Kerem Tunçeri gibi önemli bir ismi kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Kerem'in Acıbadem Üniversitesi'nin hedeflerine ulaşmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

    Geçen sezon Beşiktaş İntegral Forex'te oynayan milli basketbolcu Kerem Tunçeri ise Acıbadem Üniversitesi'nin uzun yıllar Türk basketboluna hizmet edeceğine inandığını aktararak, "Süper Lig’e yükselmek için zorlu bir mücadelenin içine giriyoruz. Sezon sonunda Acıbadem organizasyonunun sportif anlamda hak ettiği noktaya geleceğine inanıyorum. Takım arkadaşlarımız ve antrenör kadromuzla birlikte keyifli ve başarılı bir sezon geçirmeyi diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Önümüzdeki sezon için Acıbadem Üniversitesi iç transferde Ufuk Gürgen, Nedim Yücel, Mahir Bayrak, Melih Sevdik ve Ata Evren ile sözleşme yenilerken, Darüşşafaka Doğuş’tan Ersin Görkem, Doğuş Özdemiroğlu ve Mehmet Alemdaroğlu ile anlaştı.

    İstanbul ekibi ayrıca, Rönesans Ted Kolejliler'den Polat Kaya'yı, Uşak Sportif'ten Orhan Hacıyeva'yı, Fransa ekibi Nancy'den Kydren Clark'ı ve yine Fransa'dan Paris-Levallois takımından Sharrod Ford'u transfer etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow