hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor Medical Park: 69 - Galatasaray Liv Hospital: 75

    Trabzonspor Medical Park: 69 - Galatasaray Liv Hospital: 75
    expand

    Beko Basketbol Ligi 26. hafta erteleme maçında Galatasaray Liv Hospital, Trabzonspor Medical Park'ı 75-69 yendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İki takımın sayı üretmekte zorlandığı karşılaşmanın başında Galatasaray Liv Hospital, Arroyo ve Erceg'in dış atıştan kaydettiği basketlerle 9. dakikada 12-5'lik üstünlük sağladı. Ev sahibi takım, Randle ve Cooley ile karşılık vererek farkı 1 sayıya kadar indirdi ve ilk çeyreği Galatasaray Liv Hospital, 12-11 önde kapadı.

    İkinci periyodun 16. dakikasında Penney'in 3 sayılık basketiyle Trabzonspor Medical Park ilk kez 19-16 öne geçti. Pota altında Hairston'un devreye girmesiyle sarı-kırmızılar, ilk çeyrekte olduğu gibi devreyi de 1 sayı farkla 35-34 önde tamamladı.

    İkinci yarıya iyi başlayan Galatasaray Liv Hospital, Arroyo, Sinan Güler ve Erceg ile hücumda etkili olarak 26. dakikada 48-42 üstünlük kurdu. Ev sahibi takım, Penney ve Tutku ile 28. dakikada skorda dengeyi sağladı. (52-52) Rakibinin bir kez daha öne geçmesine izin vermeyen sarı-kırmızılı takım, bu kez pota altında Ersin Dağlı ile tekrar üstünlük sağlayarak, periyodu 58-52 önde
    bitirdi.

    Son periyotta Stipanovic ve Tutku ile farkı kapatan Trabzonspor Medical Park, 38. dakikada skoru 71-69'a getirdi. Arroyo ve Erceg ile sayılar bulan Galatasaray Liv Hospital, maçtan 75-69 galip ayrıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow