hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor ve Uşak Sportif gruptan çıktı

    Trabzonspor ve Uşak Sportif gruptan çıktı
    expand

    Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası F Grubu'nda Trabzonspor Medical Park, deplasmanda Avusturya'nın Magnofit takımını 77-67 yenerek, üst tura yükseldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güssing kentinde oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip ilk periyodu 18-15, devreyi de 36-30 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren Avusturya temsilcisi bu periyodu 56-47 üstün bitirdi. Trabzonspor Medical Park son çeyrekte rakibinin üstünlüğüne son vererek, maçtan 77-67 galip ayrıldı. 

    Grubundaki tüm maçları kazanan Trabzonspor Medical Park lider olarak bir üst tura yükseldi.

    Karşılaşmada, Türk ekibinden Hardy 17 sayılık performansıyla maçın en skorer ismi oldu.

    Trabzonspor Medical Park'ta ayrıca, Stipanovic (14), Marshall (10) ve Can Altıntığ (10) çift haneli rakamlara ulaştı. Ev sahibi ekipte ise Taylor 15 sayı üretti.

    Sinan Gümüş golü atınca gözyaşlarını tutamadı!

    - TOFAŞ: 84 - CSM Oradea: 75

    Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası D Grubu'nun son maçında TOFAŞ, sahasında Romanya temsilcisi CSM Oradea'yı 84-75 yendi. Türk ekibi aldığı galibiyete rağmen kupaya veda etti.

    TOFAŞ, ilk periyodu Patterson, Elonu ve Harris üçlüsünün ürettiği sayılarla 28-15 önde tamamladı. Konuk ekibin Markovic ile dışardan ürettiği sayılara rağmen Türk ekibi devreye 50-33 önde girdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Üçüncü periyodu da 69-59 önde tamamlayan Türk temsilcisi, son çeyrekte konuk takımın dış şutlardan basketler bulmasına rağmen karşılaşmadan 84-75 galip ayrıldı.

    Bunu yapmadıysanız Facebook hesabınız kapanabilir!

    - Siauliai: 75 - Uşak Sportif: 78

    Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası H Grubu'nda Uşak Sportif, deplasmanda Litvanya'dan Siauliai takımını 78-75 yenerek, bir üst tura yükseldi.

    Siauliai kentinde yapılan karşılaşmada ilk periyodu ev sahibi ekip 17-16 önde bitirdi. İkinci çeyrekte toparlanan Uşak Sportif devreye 35-35'lik eşitlikle girdi. Üçüncü periyotta da oyunda kopma olmadı ve bu çeyrek 55-55 tamamlandı. Son çeyrekte rakibinin kullanamadığı hücum sonrasında bitime saniyeler kala Uşak Sportif'te Fells, kaptığı topu orta sahadan potaya gönderdi ve 3 sayılık basketle takımının bir üst tura çıkmasını sağladı. 

    Uşak sportif grubunu 9 puanla ikinci sırada bitirerek, 2. tura ismini yazdırdı.

    Karşılaşmada, Uşak Sportif'ten Fells 18 sayılık performansıyla maçın en skorer ismi oldu. Türk ekibinde ayrıca Buckner 17 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan ikinci isim olmayı başardı. Ev sahibi ekipte ise Sulshis 12 sayı attı.

    Çarşı'nın darbe davası ertelendi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow