hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Drogba milli takım kariyerini başarıyla sonlandırmak istiyor

    Drogba milli takım kariyerini başarıyla sonlandırmak istiyor
    expand

    Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Didier Drogba, Brezilya'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası'nda başarılı bir sonuç alarak milli takım kariyerini sona erdirmeyi planlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fildişi Sahili basınına konuşan Drogba, FIFA Dünya Kupası'na daha önce iki kez katılmasına rağmen grup aşamasında elenen milli takımının Brezilya'daki turnuvada önemli başarılar elde edebileceğine inandığını söyledi.

    Fildişi Sahili'nin 2006'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Arjantin ve Hollanda, 2010'da ise Brezilya ve Portekiz'in ardından grubunu 3. bitirerek elendiğini hatırlatan Drogba, "Önceki turnuvalarda rakiplerimiz gerçekten de çok zorluydu" dedi.

    Kolombiya, Yunanistan ve Japonya ile C Grubu'nda yer alan Fildişi Sahili'nin Dünya Kupası tecrübesinin arttığını belirten Drogba, "Brezilya'da iyi sonuçlar alarak ilk turu geçmemiz için önümüzde gerçekten büyük bir şans bulunuyor" değerlendirmesinde bulundu.

    Didier Drogba, milli takım kariyerini Brezilya'daki Dünya Kupası'nda başarılı yakalayarak noktalamak istediğini de ifade etti. Fildişi Sahili futbolcu, 99 milli maçta 63 kez fileleri sarsmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow