hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dünya Kupası Hazırlık Maçı: Fransa - Norveç: 4-0

    Dünya Kupası Hazırlık Maçı: Fransa - Norveç: 4-0
    expand

    Fransa Milli Takımı, sahasında konuk ettiği Norveç'i 4-0 mağlup ederek Dünya Kupası öncesinde moral depoladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Fransa, Stade de France'da konuk ettiği Norveç'i 4-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı.

    Ev sahibi ekip maça Ruffier, Koscielny, Evra, Debuchy, Sakho, Valbuena, Pogba, Cabaye, Matuidi, Griezmann ve Giroud 11'iyle başladı.

    İlk yarıya hızlı başlayan Fransa, 15. dakikada öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Valbuena'nın ortasında kale önünde kafa vuruşunu yapan Pogba, fileleri havalandırdı: 1-0. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi.

    Fransa ikinci yarıda ise tamamiyle oyunun kontrolünü ele aldı. 51. dakikada Valbuena'nın pasında ceza sahası içi hafif sol çaprazda şık bir dokunuşla topu kontrol eden Giroud, harika bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi: 2-0.

    67. dakikada sahneye Loic Remy çıktı. Debuchy'nin ara pasında topu alan Remy, ceza sahası çizgisinin hemen gerisinden yaptığı düzgün vuruşla farkı üçe çıkarttı: 3-0.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    69'da yine sol kanatta topla buluşan Valbuena'nın ön direğe doğru yaptığı ortada Giroud şık bir kafa vuruşu yaparak maçını sonucunu ilân etti: 4-0.

    Fransa üçüncü ve son hazırlık maçını 1 Haziran'da Paraguay ile yapacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow