hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Navas: Gekas'ın penaltıyı nereye atacağını biliyordum

    Navas: Gekasın penaltıyı nereye atacağını biliyordum
    expand

    2014 FIFA Dünya Kupası'nda Yunanistan'ı penaltılarla eleyerek çeyrek finale yükselen Kosta Rika'da kaleci Keylor Navas, önceden birlikte forma giydiği Theofanis Gekas'ı tanımasının penaltı atışını kurtarmasına olanak sağladığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FIFA'nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Navas, Gekas'ın penaltı atışını ne şekilde kullanacağını tahmin ettiğini belirterek, "Onunla İspanya liginde Levante'de birlikte oynadık. Antrenmanlarda nasıl penaltı kullandığını hatırlıyorum. Penaltı noktasına geldiği sırada, atış şeklini değiştirmediği konusunda emindim ve neticede kurtarmayı da başardım" ifadelerini kullandı.

    Takım arkadaşlarının tüm penaltı atışlarını gole çevirmesinin de kendisine güven verdiğini kaydeden 27 yaşındaki file bekçisi, "Maçın son anlarında gol yememiz moralimizi bozsa da bunun altından kalkmayı başardık. 10 kişi kalmamıza rağmen pes etmedik. Başımızı dik tutarak, başaracağımıza olan inancımızı koruduk. Her zaman tarih yazmak istiyorduk ve bunu şimdi başardık.

    Suarez'e 'komik' teklif

    Ülkeleri için çok büyük bir başarı yakaladıklarının altını çizen Navas, çeyrek finalde eşleştikleri Hollanda'nın dünyanın en iyi takımlarından biri olduğunu belirterek, önceki karşılaşmalarda olduğu gibi Hollanda önünde de aynı karakteri sahaya yansıtıp kazanmak için oynayacaklarını sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow