hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emre Belözoğlu maç sonrası kendisini savundu

    Emre Belözoğlu maç sonrası kendisini savundu
    expand

    Mücadelenin 85. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Emre Belözoğlu, nefes kesen 90 dakika sonrası kendisini savundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mücadelenin 85. dakikasında gördüğü sarı kart sonrası hakemlere yaptığı itiraz nedeniyle sarı kart gören, ardından ise yardımcı hakem Ekrem Kan'ın Tolga Özkalfa'yı uyarmasıyla kırmızı kart gören Emre, küfür etmediğini söyledi.

    Fenerbahçe'nin kaptanı saha içinde yaşananlarla ilgili olarak, "Tabii sarı kartı gördükten sonra hakeme Allah sizi bildiği gibi yapsın, belanızı vermesin gibi şeyler söyledim. Yan hakem de 'Allah belanızı versin' gibi anladığını söyledi daha sonra girdiğimde içeriye konuştuk kendileriyle. Haksız bir kırmızı kart olduğunu düşünüyorum. Hiçbir şekilde küfretmediğimi de herkes bilsin. Zaten yeterince benimle ilgili bu ülkede algı oluşturuluyor. Hakemler kendileri de söylediler. Belanı versin anladığım için attım dedi. Ben de öyle söylemediğimi ilettim kendilerine. Zaten maçta gergindi. Moussa Sow'un verilmeyen penaltısı bizi gerdi. Ama tabii yine de üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Hak etmediğim bir kırmızı karttan dolayı ve bu şekilde yeniden anılmaktan dolayı üzgün olduğumu herkesin bilmesini isterim. Fakat olay tamamen bu şekildedir. Hiçbir şekilde küfür etmedim. Hakemin yanına gittiğimde söylediğimde öyle anladığını kendisi söyledi. Yapacak bir şey yok. Böyle bilinmesini istiyorum. Tamamen yanlış anlama. Böyle bir şey olsa çıkar özür dilerim. Allah belanı versin ya da vermesin, Allah sizi bildiği gibi yapsın kuralların içinde yer alıyorsa sahada futbolcu kalmaz. " ifadesini kullandı. Emre, Tolga Özkalfa'nın gösterdiği kırmızı kart sonrası yardımcı hakem Ekrem Kan'a bir şeyler söylemiş, ardından ise koridora girerken 4. hakem Hakan Akmısır'a çıkışmıştı.

    Fenerbahçe kendi sahasında berabere kaldı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow