hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçeli eski yöneticiden Kaan Kural'a iş tehdidi

    Fenerbahçeli eski yöneticiden Kaan Kurala iş tehdidi
    expand

    İki ezeli rakip arasındaki gerilim sonucu taraf olmanın vardığı nokta artık korkutucu boyutlara ulaştı. Sarı-lacivertlilerin, Ülker Sports Arena'da oynanan son maçta çıkan olaylar nedeniyle ceza alması gerektiği yorumunda bulunan Kaan Kural, eski Fenerbahçe yöneticisi tarafından tehdit edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Kulübü, erkek basketbolda ezeli rakibi Fenerbahçe ile yarın oynayacağı şampiyonluk maçına çıkmayacağını açıkladı. Tarihi karar sonrası sarı-lacivertliler ve Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan sert tepki gelirken, bazı üzücü olaylar da yaşandı. Öyle ki Fenerbahçe eski yöneticisi Murat Özaydınlı'nın attığı tweet hem sporseverleri şaşkına çevirdi hem de kızdırdı.

    "NBA dışında hiçbir kanalda görev alamayacaksın"
    Ülker Sports Arena'daki son maçta çıkan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'nin de seyircisiz oynama cezası alması gerektiğini savunan ünlü basketbol yorumcusu Kaan Kural, Murat Özaydınlı'dan beklenmedik bir cevap aldı. "Bundan böyle NBA dışında hiç bir kanalda görev alamayacaksın" tweeti atan Özaydınlı, sosyal medya üzerinden gelen tepkiler üzerine bu tweeti silmek zorunda kaldı.

    Fenerbahçeli eski yöneticiden Kaan Kurala iş tehdidi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Hata yaptığının farkına vardığında..."
    Fenerbahçe'nin taraftar sitesi 12numara.org, Murat Özaydınlı'nın haklı bir çıkış yaptığını, ancak yanlış anlaşıldığını savunsa da ikinci tweetlerinde onlar da söz konusu açıklamanın vahametini anladı. 12numara, ikinci mesajında "Son derce bilgili ve hata yaptığının farkına vardığında gerekli adımları atacak kadar medeni birisidir" ifadelerini kullandı.

    Kaan Kural 5N1K'da
    Yaşanan bu gelişmelerin ardından Kaan Kural, Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu CNN Türk'teki 5N1K programına katılarak merak edilenleri yanıtlayacak. 5N1K saat 19:30'da CNN Türk'te canlı olarak yayınlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow