hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2015 Asya Kupası: Avustralya - Kuveyt: 4-1

    2015 Asya Kupası: Avustralya - Kuveyt: 4-1
    expand

    Avustralya, 2015 Asya Kupası A Grubu ilk maçında Kuveyt'i 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 4-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ekvator Ginesi'nde düzenlenen Asya Kupası'nda heyecan start aldı. A Grubu ilk karşılaşmasında Avustralya ve Kuveyt karşılaştı.

    Mücadeleye etkili başlayan Kuveyt, Hussain Fadhel'in golüyle 1-0 öne geçirdi. Maçın ağır favorisi olarak gösterilen Avustralya, geri düşmesine karşın çabuk toparlandı ve 32. dakikada bir dönem Premier Lig'de Everton forması giyen Tim Cahill'in golüyle skora dengeyi getirdi: 1-1. Beraberlik golünden sonra ataklarını sıklaştıran Avustralya, devrenin bitmesine 1 dakika kala Massimo Luongo'nun golüyle 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 

    Yeni "yabancı kuralı"nda Demirören'in ofsayta yakalandığı 5 hata!

    Troisi fişi çekti

    İkinci devrenin 62. dakikasında bir dönem Türkiye'de Gençlerbirliği ve Antalyaspor  formaları giyen Michael Jedinak, penaltıdan attığı golle durumu 3-1 taşıdı. Bu andan itibaren oyunu kontrol altına alan 'Kangurular'da son sözü bir dönem yine Gençlerbirliği forması giyen James Troisi söyledi. 90. dakikada durumu 4-1'e geldi ve maç bu skorla sona erdi. Avustralya bu galibiyetle turnuvaya 3 puanla başladı ve A Grubu'nun zirvesine çıkmış oldu. Asya Kupası'nda heyecan yarın oynanacak maçlarla devam edecek. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mercedes çılgın bir şey yaptı!

    İşte program:

    A Grubu
    07:00 Güney Kore Umman

    B Grubu

    09:00 Özbekistan-Kuzey Kore
    10:00 Suudi Arabistan-Çin

    Dünyayı değiştirebilecek 14 buluş ve olay!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow