hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    800 TL'lik bilet TFF'ye mesaj

    800 TLlik bilet TFFye mesaj
    expand

    Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, "Galatasaray maçı bilet fiyatlarıyla ilgili yaptığım açıklamadaki mesaj, çifte standart uygulayan TFF'ye olmasına rağmen başka çevreler bunu farklı yerlere çekiyor" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Körüstan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Galatasaray ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı için açık kale arkası ve misafir takım tribünleri bilet fiyatlarını 800'er lira olarak belirlediklerini hatırlattı.

    Bu fiyatlara ilişkin söylediği, "Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı" sözlerinin, bazı çevrelerce farklı yönlere çekildiğini söyleyen Körüstan, şöyle konuştu:

    "Galatasaray maçı bilet fiyatlarıyla ilgili yaptığım açıklamadaki mesaj, çifte standart uygulayan Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) olmasına rağmen başka çevreler bunu farklı yerlere çekiyor. İstanbul'da oynadığımız Fenerbahçe müsabakasında o kadar küfür olmasına karşı rakibimiz ceza almıyor ancak biz özellikle son maçlarda ceza üstüne ceza alıyoruz. Vermek istediğimiz mesaj buydu. Kimse bunun ardında başka bir şey aramasın. Mesajımız TFF'yedir."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow