hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    A Milli Takım Honduras maçına hazırlanıyor

    A Milli Takım Honduras maçına hazırlanıyor
    expand

    A Milli Futbol Takımı, yaz hazırlık kampı kapsamında ABD'nin başkenti Washington'da cuma günü Honduras'la özel maç yapacağı statta antrenman gerçekleştirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eylül ayında başlayacak 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı, ABD kampında, ikinci antrenmanını cuma günü Honduras'la karşılaşacakları RFK Stadyumu'nda yaptı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen idman neşe içinde geçti.

    Yaklaşık bir saat süren antrenmanda ay-yıldızlılar, ilk etapta Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptı. Fatih Terim'in yönlendirmesiyle daha sonra taktik ağırlıklı bir idman yapan A milliler, direkt kaleye şut çalışması yaptı. Antrenman boyunca Fatih Terim'in oyuncuları sık sık durdurarak uyardığı görüldü.

    A Milli Futbol Takımı, 30 Mayıs Cuma günü TSİ 03.00'te RFK Stadı'nda Honduras ile karşılaşacak. Ay-yıldızlılar, 1 Haziran Pazar günü ise New Jersey'de TSİ 21.00'de ABD ile oynayacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow