hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Andrea Pirlo milli takıma döndü

    Andrea Pirlo milli takıma döndü
    expand

    İtalyan milli futbolcu Andrea Pirlo, milli takım kariyerine devam edeceğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ülkenin spor basının önde gelen gazetelerinden "La Gazzetta dello Sport"un internet üzerinden yayın yapan kanalına açıklamalarda bulunan 35 yaşındaki orta saha oyuncusu, Juventus'un eski, İtalya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Antonio Conte'nin milli takıma devam etmesi konusunda kendini ikna ettiğini anlattı.

    Conte'nin kendine, "Gök-Mavili Milli Takım'ın bir parçası olup olmayacağımı sorduğunu" anlatan Pirlo, "Bu benim için zor bir karardı. Ben artık milli takım için oynamak istemiyordum ama Conte, benim kendine yardımcı olup olamayacağımı sordu. Ben de kabul ettim. Tekrar oynayacağım için mutluyum. Umarım işimi iyi şekilde yapmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

    Karındeşen Jack'in kimliği belli oldu

    Antonio Conte'nin başarılı olmak için her şeye sahip olduğunu dile getiren Andrea Pirlo, eski hocasının Dünya Kupası'ndan hayal kırıklığıyla dönen bir takıma kısa sürede yeni bir kimlik kazandırdığını vurguladı.

    İtalya'nın hafta Hollanda ile Bari'de oynayıp 2-0 kazandıkları özel maç için de deneyimli futbolcu, "Tek maç değerlendirme yapmak için yeterli değil. Onun daha zamana ihtiyacı var. Conte ve ekibi, taraftarların izlerken mutlu olacağı ve gurur duyacakları bir takım yaratmak için çalışıyor" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Andrea Pirlo, Brezilya'de düzenlenen Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayarak elenmelerinin ardından milli takımı bıraktığını açıklamıştı.

    3 milyar WhatsApp'lı!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow