hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arda Turan'a süper teklif

    Arda Turana süper teklif
    expand

    Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, milli futbolcumuz Arda Turan için, "Kariyerine bizde son vermesini çok istiyoruz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bugün gazetesinin haberine göre Atletico Madrid'in Başkanı Enrique Cerezo, 2011 yılından bu yana Madrid ekibinde forma giyen milli oyuncumuz Arda Turan için, "Eğer o sahadaysa orada mutlaka bir şeyler olur. Taraftarımız ona aşık. Kariyerine bizde son vermesini çok isteriz" dedi.

    Öncelikle kulüp olarak hedeflerine değinen Cerezo, "Biz bu sezon daha mükemmel işler yapmak istiyoruz. Harika bir takıma, harika bir antrenörü ve taraftara sahibiz. Amacımız lig şampiyonluğu unvanımızı korumak. Bunun için mücadele edeceğiz, en iyisi için. Bir kez daha şampiyonlar ligi'nde finale çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

    Şampiyonlar Ligi'nde maç özetleri (5. hafta)

    "FUTBOL DAHİSİ ARDA"

    Arda'nın Atletico için önemine değinen Madrid ekibinin başkanı, "Arda Turan mükemmel bir futbolcu. Bir futbol dahisi. Atletico'ya geldiğinden bu yana onu arkadaşım gibi seviyorum. Oyun stiline hayranım. Eğer Arda futbol sahasında ise o sahada mutlaka bir şey olur. Taraftarımız da ona aşık hem futbolcu olarak hem de karakter olarak. Atletico Madrid'de futbol yaşantısını sonlandırmasını çok isteriz. Böyle bir arzusu varsa bunu hiç şüphe yok ki değerlendiririz" şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyanın en heyecan verici 10 stat projesi

    Arda'nın Atletico'nun temel oyuncularından biri olduğunu ifade eden Cerezo, "Bana göre İspanya'da yaşamaktan ve Atletico'da oynamaktan mutlu. Takımımızdaki hiçbir oyuncu bir başka takıma gitmek istemez" yorumunda bulundu.

    Apoel - Barcelona: 0-4

    "SIMEONE BİR ŞAMPİYON"

    Cerezo, Atletico Madrid'in son dönemdeki başarılarında kuşkusuz en büyük payın sahibi olan teknik direktör Diego Simeone'ye de övgüler yağdırarak, "Bence Simeone yılın teknik direktörü ödülünü almayı fazlasıyla hak ediyor. O bir şampiyon teknik direktör. Eğer siz şampiyon olmuşsanız teorik olarak en iyi antrenörsünüz. Ami biz ekip olarak en iyisiyiz ödül alalım ya da almayım. Bu bir realite" ifadelerini kullandı.

    Gekas, Ronaldo'yla yarışıyor!

    SEMİH KAYA SORUSUNA 'HAYIR' DEMEDİ

    Cerezo adı sık sık Atletico ile anılan G.Saray'ın genç stoperi Semih'le ilgili de konuştu. Semih ile doğrudan ilgilenip, ilgilenmediği sorusuna, "Biz çok büyük oyuncularla ilgileniyoruz. Dünyanın her yerine pek çok oyuncuyu izlemek için gidiyoruz. Bu oyuncular çok değerli ve dikkate değerler. Elbette gerektiğinde bu isimlerin takımlarıyla temasa geçeriz. Ama şu anda böyle bir gelişme yok" yanıtını verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig'de ilk 11'lerin vazgeçilmezleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow