hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arda Turan'ı kızdıran dedikodu

    Arda Turanı kızdıran dedikodu
    expand

    Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arda Turan, bir Türk firmasının sponsorluğuyla Barcelona'ya transfer olduğu yönündeki dedikodulara sert tepki gösterdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'ın kendisini kiralamak için girişimde bulunmadığını belirten Arda, sarı kırmızılıların kiralama bedeli olarak vereceği parayı altyapıya yatırım olarak değerlendirmesini tercih edeceğini söyledi.

    Barcelona’ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan, Lassa Yılın En Sağlamları Ödül Töreni’ne katılarak Lassa ile sponsorluk anlaşması imzaladıktan sonra sonra NTV Spor’un sorularını yanıtladı.

    Arda Turan Barcelona'da ev buldu

    Arda Turan, Barcelona’nın transfer yasağı nedeniyle Katalan ekibinin formasını giyemeyeceği 6 aylık süreçte başka bir takıma gitmeyeceğini söyledi.

    Galatasaray’ın kendisini kiralamak için bir girişimde bulunmadığını vurgulayan yıldız futbolcu, sarı kırmızılıların kiralama bedeli olarak vereceği parayı altyapıya yatırmasını tercih edeceğini belirtti.

    "ORANIN BİR PARÇASI OLDUĞUMU HİSSEDİYORUM"

    Barcelona’da her şeyin çok iyi gittiğini söyleyen Arda, “Öncelikle ilk günler çok güzeldi. Takımın içine girdikçe 6 ay oynayamayacak olmak düşündürdü. Ama hazırlanmaya çalışıyorum. Takım arkadaşlarım bana çok iyi davranıyor. Onlarla hep birlikteyim. Oranın bir parçası olduğumu hissediyorum” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avustralya'da sizi öldürmek için bekleyen 10 hayvan!

    "ZORLU BİR SÜREÇ BENİ BEKLİYOR"

    Forma giyemeyeceği 6 aylık dönemin kendisi için zorlu geçeceğini ifade eden yıldız futbolcu, “6 aylık periyot daha farklı olacak tabii. Barcelona’ya alışmak için 6 aylık süreç benim için önemli olacak. Çünkü Barcelona’nın ayrı bir felsefesi var. Oyundan uzak kalmak beni üzüyor ama, zoru avantaja çevirmeye çalışacağız. Bu sürede kendimi en iyi şekilde hazırlayıp, forma giymeye çalışacağım. Sonuna kadar savaşacağım forma için. Çocukluğumdan beri bunun hayalini kuruyordum. Bunu da başarabileceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.

    Cristiano Ronaldo hakkında bilmediğiniz 10 şey!

    "MİLLİ TAKIMI FAZLA ETKİLEMEYECEK"

    Barcelona’da 2016 Ocak ayına kadar forma giyemeyecek olmasının milli takımı fazla etkilemeyeceğini vurgulayan Arda, “İlk 2 milli maç için çok yansımayacak bu 6 aylık dönem. Fatih hoca da bunun için gerekli önlemi alacaktır. Benim coşkum da bu süreci olumlu atlatmamı sağlayacaktır” dedi.

    Dev jelibonlar Malta'yı kapladı

    "SİSTEME AYAK UYDURMAYA ÇALIŞACAĞIM"

    Teknik direktör Luis Enrique’nin Atletico Madrid’de gördüğü Arda’yı Barcelona’da da görmek istediğini dile getiren Arda, “Luis Enrique, Atletico Madrid’de olduğum Arda’yı istiyor. Tabii Barcelona’nın sistemiyle ilgili şeyler de isteyecektir. Ben de bu sisteme ayak uydurabileceğimi düşünüyorum. Bununla ilgili konuşup çalışıyoruz. Ben de aynı zamanda bunun keyfini çıkarıyorum” şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2020'de muhtemelen olmayacak 13 şey

    "KENDİME GÜVENİYORUM"

    Orta sahanın her yerinde oynayabileceğini söyleyen Arda, “Orta sahanın her yerinde oynayabilirim. Bu takımın bir parçası olamaya çalışacağım. Bunun için çalışacağım, buraya geldim ve çalışmaktan başka bir çarem yok. Takımın dişlilerinden biri olmaya çalışacağım, kendime güveniyorum” dedi.

    "ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞUNA DAHA YAKINIM"

    Barcelona’nın Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna her zaman yakın olduğunu ifade eden yıldız oyuncu, “Şampiyonlar Ligi kupasına daha yakın olduğumu düşünüyorum tabii ki. Bu kupayı yine bu sene de kazanırız umarım. En iyi oyuncularla birlikte oynayacağım. Barcelona her zaman Avrupa’nın en büyük kupasını kazanmak için iddialıdır. Ben de bu takımın bir parçası olarak kendimi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna daha yakın hissediyorum” diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Sensiz Mars cehennem bize"

    "BARCELONA ÇOK ÖZEL BİR KULÜP"

    Barcelona’nın her anlamda çok farklı ve özel bir kulüp olduğuna dikkat çeken Arda, “Barcelona’nın kendine ait bir oyun sistemi var. Altyapıya verdikleri değer, formalarına verdikleri değer gerçekten çok farklı. Bizi o anlamda çok andırıyor. Her anlamda çok özel bir kulüp olduğunu söyleyebilirim” dedi.

    "FORMA NUMARAMA HENÜZ KARAR VERMEDİM"

    Forma numarasına karar vermediğini ifade eden milli futbolcu, “Forma numarasını ben de bilmiyorum. Numara çok önemli değil. Ocak ayı yaklaştığında karar vereceğim. Sadece bir kez 14 numarayı giydim. Çünkü babamın hayran olduğu futbolcu Cruyff’un numarasıydı. Dediğim gibi numara önemli değil” şeklinde konuştu.

    İşte Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki muhtemel 6 rakibi

    "HERKES BANA SAYGI DUYACAK"

    Herkesin kendisine saygı duyması gerektiğinin altını çizen Arda, “Benim transferimde Türk sponsorlarının bir etkisi yok. Beni sevmeyenler olabilir, ancak bunlar hoş bir söylenti değil. Bana saygı duymayı öğrenecekler. Ben buraya çok çalışarak geldim. Luis Enrique beni istedi ve Barcelona da beni transfer etti” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "VICENTO CALDERON'DA BANA TEPKİ OLMAZ"

    Atletico Madrid taraftarının kendisine asla tepki göstermeyeceğini belirten Arda, “Vicente Calderon’da bana protesto olmaz. Bana tepki göstermezler, kulüp tarihinin ne iyi takımlarından birinin parçasıydım. Atletico formasıyla birçok başarıya imza attık. Bana her zaman çok iyi davrandılar, benim için çok önemliler. Ancak profesyonellikte bunlar var. Benim hayalimdi Barcelona, böyle bir karar verdim. Ama Atletico benim her zaman kalbimde” diye konuştu.

    Sadece Lüksemburg takımlarını yenebiliyoruz!

    "O PARANIN ALTYAPIYA HARCANMASINI TERCİH EDERİM"

    Galatasaray’ın 6 aylık dönem için kendisini kiralamak için girişimde bulunmadığını söyleyen yıldız futbolcu, “Galatasaray ile böyle bir konuşma olmadı. Sadece başkanımız bir sohbet arasında konuştu sanırım. Ben hiçbir zaman Galatasaray’ı böyle bir maddi sorumluluk altına sokmak istemem. Zaten bu kısa süre için ödenecek paranın altyapıya yatırılmasını tercih ederim doğrusu. Luis Enrique de takımda kalmamı istedi” dedi.

    "AYAĞINDA TOP TUTAN BİR FUTBOLCUYUM"

    Az top kaybı yaptığı için Luis Enrique’nin kendisini transfer ettiğini düşündüğünü ifade eden Arda, “Barcelona’da en önemli özellik topu ayağında tutmak, ben de Atletico da çok az top kaybediyordum. O yüzden Luis Enrique beni takımda görmek istedi diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow