hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Atletico Madrid - Villarreal: 0-1

    Atletico Madrid - Villarreal: 0-1
    expand

    İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 15. haftasında Atletico Madrid, sahasında Villarreal'e 1-0 yenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vicente Calderon Stadı'nda oynanan maçın özellikle ilk yarısında rakibine üstünlük kuran Atletico Madrid, son vuruşlarda etkili olamadı.

    İkinci devre oyunda dengeyi kuran ve kontrataklarla Atletico kalesine giden Villarreal, 85. dakikada Vietto'nun attığı güzel golle 1-0 öne geçti. Maçın son dakikalarında Villarreal'in golüne karşılık veremeyen Atletico Madrid, 2013 yılının Mayıs ayından sonra ilk defa Vicente Calderon Stadı'ndan mağlubiyetle ayrıldı.

    58. dakikada Arda Turan'nın ortasında, Mandzukic'in kafa vuruşunda Villarreal filelerine giden top, Hırvat futbolcunun rakibine faul yaptığı gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

    Atletico Madrid'de ilk 11'de sahaya çıkan Arda Turan, 76. dakikada yerini Mario Suarez'e bıraktı. Milli futbolcu, 28. dakikada rakibine yaptığı faulden dolayı sarı kart gördü.

    Atletico Madrid - Villarreal: 0-1

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    -Real Madrid farkı açtı-

    Atletico Madrid deplasmanından üç puanla dönen ve La Liga'da üst üste 4. galibiyetini alan Villarreal, 6. sırada yer aldı.

    Getafe ile deplasmanda berabere kalan 2. sıradaki Barcelona'yı yakalamak için elde ettiği önemli avantajı değerlendiremeyen Atletico Madrid ise 32 puanla 3. sıradaki yerini korudu.

    Almeria deplasmanında 4-1'lik galibiyetle ayrılan lider Real Madrid de şampiyonluk yarışında Barcelona'nın 4, Atletico'nun da 7 puan önüne geçmeyi başardı. 

    Galatasaray - Fenerbahçe maçı caps'leri

    -Maça alınmadılar-

    Öte yandan, 30 Kasım'da 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaydan sonra Atletico Madrid, Vicente Calderon Stadı'nda ilk maçını oynadı. 

    Güvenlik güçleri stat dışında yoğun önlem alırken, kulübün kararıyla Atletico'nun radikal taraftar grubu "Frente Atletico"nun üyeleri ve ona bağlı herhangi bir sembol stada alınmadı.

    Maç esnasında stat dışındaki bir grubun, "Bizi istemiyorsanız o zaman tezahüratlarımızı da söylemeyin" diye bağırdığı duyuldu.

    Arda Turan'dan Mevlana'lı gönderme

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow