hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Barcelona'da "Rakitic" sesleri

    Barcelonada Rakitic sesleri
    expand

    Barcelona'nın Ivan Rakitic'in bonservisi konusunda Sevilla ile 20 milyon euroya anlaşmaya vardığı iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İspanya'nın önde gelen takımlarından Barcelona'nın, Sevilla'nın orta saha oyuncusu Ivan Rakitic'in transferini sonlandırdığı öne sürüldü.

    İspanyol basınından Marca'da yer alan iddiada, Barcelona'nın Hırvat Ivan Rakitic'in bonservisi konusunda 20 milyon auro ve altyapıda oynayan Denis Suarez'in kiralanması karşılığında Sevilla ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

    Haberde, anlaşmanın ardından Barcelona Asbaşkanı Javier Faus ile spor direktörü Andoni Zubizarreta'nın Sevilla'nın kulüp binasından araçlarına binerek ayrıldığı, resmi açıklamanın akşam saatlerinde yapılmasının beklendiği ifade edildi.

    Barcelona'nın Rakitic'in transferinin ardından gelecek sezon kadroda düşünmediği Cesc Fabregas'ın bonservis bedeli konusunda Chelsea ile anlaşmaya vardığı ve İngiliz temsilcisinin bu transferi ileri saatlerde açıklayabileceği de vurgulandı.

    - Luis Enrique ameliyat edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öte yandan, Barcelona kulübünden yapılan resmi açıklamada, teknik direktörü Luis Enrique'nin apandisit ameliyatı edildiği belirtildi. Başarılı bir operasyon geçiren Barcelona'nın yeni İspanyol teknik adamının, çok yakında taburcu edileceği kaydedildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow