hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Barcelona'nın başına Luis Enrique geçecek

    Barcelonanın başına Luis Enrique geçecek
    expand

    Başarısız bir sezon geçiren Barcelona'da teknik direktör değişimine gidileceği iddia ediliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası'nda hedefine ulaşamayan Katalan ekibinin sezon sonunda teknik direktör Gerardo Martino ile yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Martino'nun yerine ise Luis Enrique'nin getirileceği ileri sürülüyor.

    Katalan spor gazeteleri Sport ve El Mundo Deportivo, La Liga ekiplerinden Celta de Vigo'yu çalıştıran Luis Enrique'nin sezon sonunda Barcelona'nın başına geçeceği iddiasına yer verdiler. Luis Enrique'nin Barcelona'ya gitme kararını Celta de Vigo yönetimine söylediği ve herhangi bir ayrılma tazminatı ödemeden kulüple ilişkisini bitirebileceği de ileri sürüldü.

    Celta de Vigo forvet oyuncularından Nolito da gazetecilerin soruları üzerine, "Sadece benim kişisel görüşüm ama sanırım Luis Enrique gidecek. Barcelona'ya bağlı biri, ailesi orada ve eğer kulüpten bir teklif gelirse gidecektir" şeklinde konuştu.

    Öte yandan Almanya'nın Borussia Mönchengladbach Kulübü'nden kaleci Ter Stegen'i sezon sonunda kadrosuna bağlayacak olan Barcelona, yeni sezon için libero, orta saha ve forvete takviye yapmak istiyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow