hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Baroni'den Fenerbahçe'ye...

    Baroniden Fenerbahçeye...
    expand

    Fenerbahçe'nin, yabancı kontenjanı nedeniyle sözleşmesini fesh ettiği Baroni, "Fenerbahçe her zaman kalbimde yer alacak" dedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe'nin, yabancı kontenjanı nedeniyle sözleşmesini fesh ettiği Cristian Baroni, 5 sezon formasını giydiği sarı-lacivertli takımdan ayrılmanın kolay olmadığını belirterek, "Fenerbahçe her zaman kalbimde yer alacak" dedi.

    Takımdan ayrılışını FBTV'ye değerlendiren Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe'nin, yaşamının en önemli kısmında bulunan takım olduğunu vurgulayarak, "Benim için zor bir gün ancak hayat her şeye rağmen devam ediyor. Bunun böyle olması gerekti. Fenerbahçe benim her şeyim ve burada çok şey öğrendim. Fenerbahçe her zaman kalbimde yer alacak" diye konuştu.

    "Aziz Yıldırım'ın benim ve ailem için yaptıklarını hiçbir zaman unutamam"

    Sarı-lacivertli forma altında hep en iyisini yapmaya çalıştığını anlatan Cristian, şu ifadeleri kullandı:

     "Bu anlamda için rahat ayrılıyorum ama bunun da bir veda olmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe, her zaman kalbimde ayrı bir yeri olan kulüp olarak kalacaktır. Aynı zamanda başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Onun benim ve ailem için yaptıklarını hiçbir zaman unutamam. Yaptığı her şey ve verdiği her türlü emek için fazlasıyla teşekkür ederim. Taraftarlarımıza da teşekkür ederim. Her zaman için taraftarlarımızla iyi ilişkiler kurduğumu düşünüyorum. Beni her zaman desteklediler. Bundan sonra yeni bir yola çıkıyorum. Kariyerimin devamında bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama ben kendi yolumda ilerlemeye devam edeceğim. Ben, Fenerbahçe taraftarıyım ve her zaman da destekleyeceğim. Arkadaşlarımı her daim izlemeye çalışacağım."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow