hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Başkan olursa Galatasaray'ın başına Ersun Yanal'ı getirecek"

    Başkan olursa Galatasarayın başına Ersun Yanalı getirecek
    expand

    Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Adnan Öztürk'ün Mayıs'ta Galatasaray'a başkan olursa, teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ı getirmeyi düşündüğünü açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin yerine Hamza Hamzaoğlu'yla anlaşılmasına karşın, sarı kırmızılı kulüp için değişik teknik adamların adıdan bahsedilmeye devam ediliyor. Bu durumun nedeni ise, mevcut yönetimin ve Hamzaoğlu'nun görev süresinin Mayıs ayında sona eriyor olması. Sezon sonunda yapılacak seçim için adaylar kesin olarak belirli olmasa da eski yönetici Adnan Öztürk, öne çıkan isimlerin başında geliyor.

    Ünlü futbol yorumcusu ve yazarımız Mehmet Demirkol, bugün yayınlanan Spor Servisi programında konuyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Galatasaray Kulübü'nde Ersun Yanal'la çalışmak isteyen oldukça önemli bir kesimin yer aldığını belirten Demirkol, "Adnan Öztürk eğer Mayıs'ta başkan seçilirse teknik direktör olarak Ersun Yanal'la çalışmak istiyor. Yanal'ın da Galatasaray'a gitmeye sıcak baktığı bir gerçek." ifadelerini kullandı.

    Fatih Terim Galatasaray'ın yeni CEO'su olacak

    Galatasaray havuzdan çıkıyor mu?

    PFDK cezayı Okan Buruk'a kesti

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow