hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bilic Arsenal'i 16 yaşındaki Oxford'la kilitledi!

    Bilic Arsenali 16 yaşındaki Oxfordla kilitledi
    expand

    Bilic'in Arsenal karşısında defansın önünde görevlendirdiği 16 Yaşındaki Reece Oxford, maçtan sonra Alex Oxlade Chamberlain'in formasını alan Reece okulundan imtihan sonuçlarını aldıktan sonra Arsenal karşısında forma giydi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fanatik'ten Edip Adanır'ın haberine göre Reese "Cumartesi günü Bilic bana oynayacağımı söyledi. Arkadaşlarımla Match Of The Day programını konuşuyorduk. Hiç aklıma gelmedi benim de bu programda yer alacağım. Bilic bana defansın önünden ayrılmamamı, basit oynamamı ve araya adam kaçırmamamı söyledi. Maçtan sonra West-Ham'ın deplasmanda Arsenal karşısında ilk galibiyeti olduğunu söylediler sevincim daha da fazlalaştı" diye konuştu.

    Ligden düşen takımın 100 milyon sterlin aldığı lig!

    İngiltere U 17 takım kaptanı Rees gelecek sezon West-Ham'ın maçlarını oynayacağı Olimpik Stadyum'da görev alacağı için çok heyecanlı.

    İlk olarak West-Ham formasını Avrupa Kupası'nda Andorra takımına karşı giyen Reece, "Bilic'in kendisini Romanya'daki maç kadrosuna almamasından sonra Arsenal karşısında en azından yedekler arasında olmayı istedim. Arsenal'e karşı oynamak ve kazanmak rüya gibiydi" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow