hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bir saat sekse Şampiyonlar Ligi finali!

    Bir saat sekse Şampiyonlar Ligi finali
    expand

    Şampiyonlar Ligi finali öncesi Real Madrid ile Atletico Madrid taraftarları bilet için yarışıyor. İspanya'daki bir sitede bilet istediğini belirten bir kadın taraftar, bunun karşılığında bileti verenle 1 saat boyunca seks yapacağını yazdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Atletico Madrid arasında 24 Mayıs Cumartesi günü Portekiz'in başkenti Lizbon'daki Luz Stadı'nda oynanacak final karşılaşması için iki kulüp taraftarları bilet için yarışıyor.

    UEFA, normalde kapasitesi 65 bin kişi olan ancak güvenlik gerekçesiyle final için 61 bin kişiye indirilen statta her iki kulübe de 17 biner bilet ayırdı.

    Kırk yıl aradan sonra ilk defa Avrupa'nın en büyük kupasında final oynayacak Atletico Madrid, elindeki biletlerden 14 binini taraftarlara ayırdı. Madrid ekibi diğer biletleri ise yönetim kurulu üyelerine, sponsorlara, futbolculara, teknik heyete, eski futbolcularına ve kulüp çalışanlarına dağıtacağını duyurdu.

    Taraftarlar arasından en eski kulüp üyeliği olanlara öncelik tanıyan Atletico Madrid'in satışa sunduğu biletlere ilgi yoğun oldu. Yaklaşık 300 kadar taraftar sabahtan satışa çıkan ve fiyatları 70 ila 390 euro arasında değişen final biletini alabilmek için Vicente Calderon Stadı'nın gişelerinin önünde sabahladı.

    Kulüp üyeliği kartı olması şartıyla bir kişiye en fazla 5 bilet satışı yapan Atletico Madrid, bilet alana 24 Mayıs'taki final günü Lizbon'da kullanabileceği bedava metro bileti de hediye etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Real Madrid Kulübü ise noter huzurunda kura çekimiyle finale gidecek talihli taraftarları belirleme yoluna gitti. Santiago Bernabeu Stadı'nda yapılan kura çekimi için Real Madrid Kulübü taraftarına 12 bin bilet ayırdı.

    Ayrıca kadrodaki her futbolcusu için aile ve arkadaşlarına vermesi için 25 bilet ayıran İspanyol kulübü, bu kararıyla da bazı futbolculardan tepki aldı.

    Final öncesi olay: "Bilet karşılığı seks"

    Dev final için bilet bulamayan İspanyol taraftarların umudu ise tükenmiyor.

    Eurosport.com'da yer alan habere göre bu maça gitmek isteyen Atletico Madrid taraftarı bir çift, maça sadece 1 bilet bulabildi. Fakat takımlarına çok bağlı olan ve bu maça beraber gitmek isteyen sevgililer, çok tartışılacak bir teklif sundular. İspanya'daki bir sitede bilet istediklerini belirten kadın taraftar, bunun karşılığında bileti verenle 1 saat boyunca seks yapacağını yazdı. Bu teklifin erkek arkadaşından habersiz olduğu düşünülürken dakikalar sonra erkek arkadaşından o teklife yorum geldi: "Bu finali istiyoruz, bize yardım edin."

    Bir saat sekse Şampiyonlar Ligi finali

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu olay tüm dünyada büyük yankı yaratırken, çiftin istedikleri bileti bulup bulamayacağı merak konusu oldu.

    Lizbon en pahalı kent olacak

    Bu arada iki Madrid takımını ağırlayacak başkent Lizbon'da fiyat çılgınlığı yaşanıyor.

    Lizbon'daki otellerin doluluk oranı 24 Mayıs Cumartesi günü için şimdiden yüzde 90'ı geçti. Bazı otellerde gecelik fiyatın 2 bin avroya kadar çıkması dikkati çekiyor.

    Duygularını gazetecilerle paylaşan bir Real Madrid taraftarı, "Futbol çok hoşuma gidiyor ama gerçekçi olmak lazım. Bir maç için neredeyse bir maaşı ödemek, kafayı sıyırmak gibi bir şey" ifadelerini kullandı.

    Laura Cremaschi'nin Arda sevgisi

    Irina Shayk'tan Ronaldo'yu kızdıracak pozlar

    Bayern Münih - Real Madrid caps'leri

    Chelsea - Atletico Madrid caps'leri

    Chelsea - Atletico Madrid: 1-3 (Maç Özeti)

    Bayern Münih - Real Madrid: 0-4 (Maç özeti)

    Arda golünü attı, secdeye yattı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow