hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor coştu bir kere

    Bursaspor coştu bir kere
    expand

    Bursaspor, Alman kulüpleri Hannover 96'dan Ceyhun Gülselam ve Hamburg'dan Kerem Demirbay'ı kadrosuna katmak için çalışma başlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bu sezon şimdiye kadar 10 futbolcu transfer eden yeşil-beyazlılar, takımdan ayrılma olasılıkları bulunan Bakambu, Volkan Şen ve Ozan Tufan'dan boşalacak mevkiler için girişimlerini hızlandırdı.

    Belçika ekiplerinden Club Brugge'ün golcüsü Tom De Sutter ve Standard Liege'nin kanat oyuncusu Geoffrey Mujangi Bia'nın transferinde son pürüzleri gidermeye çalışan Bursasporlu yöneciler, Hannover 96'dan Ceyhun Gülselam ve Hamburg'dan Kerem Demirbay için girişimlerde bulunuyor.

    Bursaspor Ozan Tufan için Fenerbahçe'yle anlaştı

    Her konuda anlaşmaya varılan De Sutter ve Bia'nın kulüpleriyle küçük pürüzlerin giderilmesi için Belçika'ya giden Bursaspor Kulübü Asbaşkanı Kemal Güler, sorunların aşılması halinde bu oyuncularla Bursa'ya gelecek.

    Ceyhun Gülselam ve Kerem Demirbay'ın transferleri için hem kulüpleri hem de oyuncularla görüşmeler sürüyor.

    Dzsudzsak geldi

    Bursaspor'un transfer etmek istediği Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak Bursa'ya geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Budapeşte'den uçakla geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı'nda, kulüp yöneticilerinin karşıladığı Macar futbolcu, buradan özel bir helikopterle Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'ne getirildi.

    Dzsudzsak'ın gelişini görüntülemek isteyen basın mensupları tesislere alınmadı. Medya kuruluşlarının temsilcileri, tesislerin dışından görüntü almaya çalıştı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow