hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor Ozan Tufan için Fenerbahçe'yle anlaştı

    Bursaspor Ozan Tufan için Fenerbahçeyle anlaştı
    expand

    Sarı-Lacivertli kulüp, rakamı 1 milyon artırdı, Bursaspor teklifi kabul etti. Resmi açıklamanın yarın yapılması bekleniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Birçok yerli ve yabancı kulübün istediği Ozan Tufan "savaşını" Fenerbahçe kazandı.

    Aylar öncesinden Bursaspor'a 6 milyon Euro teklif eden ve kenara çekilen sarı-lacivertliler, son günlerde kızışan transfer pazarlıkları ve Beşiktaş, Galatasaray, Valencia gibi kulüplerin kapıştığı Ozan Tufan konusunda yine de en avantajlı kulüp. Rakamı 7 milyona çıkaran Fenerbahçe'nin, Bursaspor Başkanı ile anlaştığı öğrenilirken, futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ile yarın masaya oturulacağı ve sözleşmenin hazırlanacağı belirtildi.

    Kaleciden son saniyede inanılmaz gol!

    Nefes kesen maç: Barcelona - Sevilla: 5-4

    Fenerbahçe yönetimi ile Ozan'ın temsilcisi Ahmet Bulut yarın sözleşme şartları üzerinde duracak ve anlaşmanın da resmen açıklanması gün içinde olacak. (DHA)

    Volkan Şen

    Kadrosunu Bursaspor'un iki yıldızı ile güçlendiren Fenerbahçe, Fernandao ve Şener'den sonra Volkan Şen'i de transfer etmek istiyor.

    Vatan'ın haberine göre; Yeşil Beyazlılardan ayrılmayı kafasına koyan Volkan için Fenerbahçe 3 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle bu transferi de birkaç gün içinde bitirecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow