hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor'da Bölükbaşı görevine başladı

    Bursasporda Bölükbaşı görevine başladı
    expand

    Bursaspor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Recep Bölükbaşı, görevine başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özlüce Tesisleri'ndeki kulüp binasında düzenlenen törende konuşan dünkü genel kurulun divan başkanı Şükrü Akyollu, Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kurulunun görev süresinin sona erdiğini söyledi.

    Yeni yönetime başarılar dileyen Akyollu, "Bursasporumuz için hayırlı uğurlu olsun. Recep Bölükbaşı ve ekibinin başarılı olacağına yürekten inanıyoruz" dedi.

    Akyollu daha sonra Bölükbaşı'na, devir tutanağını imzalattı. Eski İkinci Başkan Rıdvan Şen ise yönetim kurulu olarak 11 ay süren görevlerinin sona erdiğini dile getirerek, "Dün akşam centilmence geçen seçimin
    ardından Recep Bölükbaşı, başkan olmuştur. Önemli olan, Bursaspor'un başarısıdır. Yönetim kuruluna her türlü katkı sözünü veriyoruz. Bursaspor için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

    Bölükbaşı da birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduklarını anlattı. Bursaspor'un büyük bir camia olduğunu vurgulayan Bölükbaşı, şunları kaydetti:

    "Camiamız yara aldı. Kabuk tutup geçecek. Bu süreç içinde birlik ve beraberlik içinde olursak Bursaspor'u iyi yerlere getireceğiz. Yönetimlere sahip çıkıp tahammül göstermeliyiz. Bunları yaptığımızda her sorunu çözeceğiz. Burada bir yıl görev yapan Erkan Körüstan'a çok teşekkür ediyorum. Kongre süresince kulübün kapılarını bize açtılar. Yardımcı olacaklarına inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyız. Lütfen bize destek verin. Özellikle büyüklerimizden, taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Ortada yemek var. Bu yemeği gülerek yiyelim. Biz destek değil, yardım istiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde başarılı olacağımıza inanıyorum."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow