hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor'un eski golcüsü yeniden Süper Lig'de

    Bursasporun eski golcüsü yeniden Süper Ligde
    expand

    Daha önce Süper Lig'de Bursaspor forması giyen Sebastian Pinto, Eskişehirspor ile her konuda anlaşmaya vardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Taraftarının da baskısıyla transferde harekete geçen EskişehirsporBursaspor'un eski golcüsü Sebastian Pinto ile anlaştı.

    Stoper, orta saha ve forvete birer isim daha almayı planlayan Siyah Kırmızılı yönetim, Süper Lig'de Bursaspor formasıyla sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken 1.87 boyundaki Şilili futbolcu ile anlaşmaya vardı.

    Oyuncunun kendisi ve menajeri ile el sıkışan Eskişehirspor Kulübü, 1-2 gün içerisinde 29 yaşındaki forveti Eskişehir'e getirerek imzayı attıracağı öğrenildi.

    Fenerbahçe son dakika transfer haberleri (20 Ağustos)

    Bursaspor'da 3 sezon geçiren Pinto, 2011-2012 sezonunda Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplam 20 maçta oynadı ve 14 gol attı. 2012-2013 sezonunda ise yeşil beyazlı formayla Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde toplam 36 maçta13 gol attı. Şilili oyuncu 2013-2014 sezonunda 9 maçta 2 gol attı. Sonrasında Türkiye macerası sona eren Pinto, 2014 yılının ilk yarısını Kolombiya Ligi’nde Millanorias takımında geçirdi 3 maç oynadı 1 gol attı. 2014-2015 sezonun ikinci yarısında ülkesi Şili’ye dönen Pinto, burada O'Higgins takımının formasıyla 11 maç oynadı ve 3 gole imza attı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow