hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çağatay Kılıç: "Passolig rafa kalkmadı"

    Çağatay Kılıç: Passolig rafa kalkmadı
    expand

    Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, e-bilet uygulamasının Ankara 16. Tüketici Mahkemesi'nce yürütmesinin durdurulmasına ilişkin, "Ben e-bilet uygulamasının rafa kalktığı konusundaki düşünceyi şu anda paylaşmıyorum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mahkeme, Passolig'i durdurdu

    Gençlere spor bilincini yerleştirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun Projesi"nin açılış törenine katılan Kılıç, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    Kılıç, Ankara 16. Tüketici Mahkemesi'nin "e-bilet uygulamasının yürütmesini durdurma kararına" ilişkin soru üzerine, şu anda mahkemenin verdiği kararın gerekçesinin kendilerine ulaşmadığını söyledi.

    "Mahkemenin hangi gerekçeyle bu kararı verdiğini şu anda bilmiyorum" diye konuşan Bakan Kılıç, şunları kaydetti:

    "Gerekçeli karar bize ulaşınca onu inceler, ona göre yapılacak çalışmalar konusunda adımlarımızı atarız. Şu andaki konuyla birinci derecede ilgili kurum Türkiye Futbol Federasyonu'dur. Dolayısıyla onların bu noktadaki kararı nedir, ne değildir onlardan da fikirlerini alacağız. Altını çizmek istediğim bir konu var, buradaki amacımız spor müsabakalarındaki şiddeti önlemek. Spor ruhuna uygun olmayan hareketlerin davranışların spor sahalarında olmaması gerektiğini düşünüyoruz. E-bilet uygulaması buna yönelik bir adımdı. Ben e-bilet uygulamasının rafa kalktığı konusundaki düşünceyi şu anda paylaşmıyorum. Gerekçeli bir kararı alıp inceleyelim, federasyonumuzla da bir görüşelim gelecekteki adımlarla ilgili ne yapılacağı kararlaştıracağız."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow