hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cristian ve Yobo'ya teşekkür plaketi

    Cristian ve Yoboya teşekkür plaketi
    expand

    Fenerbahçe'de yabancı kontenjanı nedeniyle sözleşmeleri karşılıklı feshedilen Cristian ve Yobo'ya, başkan Aziz Yıldırım teşekkür plaketi verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe - Kardemir Karabükspor maçı öncesi Şükrü Saraçoğlu'nda düzenlenen törende, yabancı kontenjanı nedeniyle sözleşmeleri karşılıklı feshedilen Cristian ve Yobo'ya teşekkür plaketi verdi.

    Arkadaşlarına böyle veda ettiler

    Hak mahrumiyeti cezasının son günü olması nedeniyle maçı statta izleyemeyen Yıldırım, karşılaşma öncesi maraton tribünü altından saha kenarına geldi. İki futbolcu Fenerium Tribünü tarafından saha içine girerek, beraberinde genel sekreter Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyesi Nihat Özbağı ile saha kenarında bekleyen Yıldırım'ın yanına gitti.

    Düellodan Fenerbahçe çıktı!

    Yıldırım, takdim ettiği plaketlerin ardından iki futbolcuya da uzun uzun sarıldı. Maç öncesi ısınma çalışmaları yapan Fenerbahçeli futbolcular da törene katılıp, Cristian ve Yobo ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Halilhodzic kararını değiştirdi

    Bu arada tribünlerdeki taraftarlar da iki futbolcuya sevgi gösterilerinde bulundu. Cristian, sevgi gösterilerine karşılık defalarca taraftarın önünde eğildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cristian ve Yobo, tören öncesi sarı-lacivertli takımın soyunma odasına giderek arkadaşlarıyla bir araya geldiler.

    Galatasaray'dan peşpeşe 3 bomba

    Yobo ve Cristian FB TV’ye açıklamalar

    Fenerbahçe’nin kendisine ve ailesine olan ilgisinden çok etkilediğini belirten Joseph Yobo, "Burada gelmeden önce Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlamamıştım, gelince anladım. İleride de Fenerbahçe’nin içinde olacağımı düşünüyorum. Tabii şimdiden ne olacağı belli değil" dedi.

    İşte Kartal'ın 10 numarası

    Fenerbahçe’yle ilgili birçok anısı bulunduğunu belirten Yobo, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale çıktığımız sezon ve şampiyonluk anlarının en önemlileri olduğunu belirterek, "Çok duygusal bir gün. Burası benim 2. evim gibi. profesyonel olarak ayrılıyorum. Ailem burada kalmayı çok istedi. Fenerbahçe taraftarının desteğini hiç unutmayacağım. Profesyonel olarak gitmek istedim ama Fenerbahçe hep hayatımda olacak" dedi.

    Muhammet Demir Gaziantepspor'u uçurdu!

    Tüm arkadaşlarıyla iletişiminin süreceğini belirten Yobo, "Kangal her zaman Kangal"dır dediği Mehmet Topuz ile çok güzel anıları da beraberinde götürdüğünü belirtti.

    Cristian Baroni ise "Burada 5 senemi geçirdim. Profesyonel olarak ayrılıyorum. Konuştuk her şeyli hallettik bunada çok güzel 5-6 senem geçti" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor tarihinin unutulmaz sözleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow