hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cristiano Ronaldo: Sadece gol attığım için değil...

    Cristiano Ronaldo: Sadece gol attığım için değil...
    expand

    UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Atletico Madrid'le karşılaşacak Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, "Artık kulüp tarihinde önemli bir parça haline geldiğimi, bunun nedeninin ise sadece gollerim olmadığını düşünüyorum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    uefa.com'a konuşan Portekizli yıldız, Real Madrid tarihinde birçok başarıya imza atmasına rağmen Şampiyonlar Ligi kupasını hala kaldırmadığını hatırlattı. Bu özlemine son vermek istediğini belirten Ronaldo, "Artık kulüp tarihinde önemli bir parça haline geldiğimi, bunun nedeninin ise sadece gollerim olmadığını düşünüyorum. İşler benim için çok yolunda gitti, kazanabildiğim kadar kupa kaldırmak istiyorum. Özellikle, Şampiyonlar Ligi kupasını" dedi.

    Real Madrid formasıyla bu kupayı kazanmayı her zaman hayal ettiğini vurgulayan 29 yaşındaki futbolcu, "Bu kupayı kazanmak için yıllardır uğraşıyoruz. Bu nedenle üzerimizde takıma geldiğimiz ilk günden itibaren bizi olumlu yönde etkileyen bir baskı hissediyoruz" ifadesini kullandı.

    Baskıdan etkilenmediğini belirten Ronaldo, "Bu sezon kupaya ulaşmak için sadece bir adım kaldı. Real'de oynuyorsanız baskı zaten futbolunuzun bir parçasıdır. Her zaman kazanmak zorundasınız ve bu güzel bir şey. Baskıyı seviyorum çünkü beni daha iyi bir oyuncu yapıyor. Özel bir adrenaline sahip oluyorsunuz" değerlendirmesinde bulundu.

    Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin kendilerine arkadaş gibi davrandığını ifade eden Portekizli golcü, "O harika birisi ve eşsiz bir insan. Her şeyi kazanmak istiyor" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cristiano Ronaldo, İtalyan teknik adamın aynı zamanda mütevazı bir kişiliğe sahip olduğunu ve onunla uzun yıllar çalışmak istediğini de vurguladı.

    FIFA tarafından geçen sezonun en iyi oyuncusu seçilen Portekizli yıldız, bu sezon çıktığı 50 maçta 57 gol ve 17 asistlik performansıyla ligde ve Avrupa'da yine en iyi istatistiklere sahip futbolcu olarak dikkati çekiyor.

    Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali "derbisi", 24 Mayıs'ta oynanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow