hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Daum'dan 6-0 yorumu

    Daumdan 6-0 yorumu
    expand

    Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, 6-0 yenildikleri maçta Galatasaray'ın kendilerine bir ders verdiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk Telekom Arena'da yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alman teknik adam, 6-0 biten maç hakkında söylenecek çok fazla şeyin olmadığını belirterek, "Kısa bir zaman içinde, Galatasaray'a karşı arka arkaya goller yedik ve defansif anlamda bizi kuvvetli kılan unsurları, sahaya yansıtamadık. Galatasaray, bize bir ders verdi. Galatasaray tarafından bakıldığında pozitif olaylar söylenebilir, ama bu benim işim değil. Onları kutluyorum" diye konuştu. 

    Alınan mağlubiyetin ardından kısa sürede ayağa kalkmaları gerektiğini ifade eden Daum, şöyle devam etti:

    "Ne olursa olsun, mağlubiyetlerden sonra ayağa kalmalısınız. Bir kere farklı bir skorla yenilmek, birkaç kere az farkla yenilmekten daha iyidir. Bu müsabakadan önce, uzun bir süre olumlu sonuçlar aldık. Futbolcularımız iyi işler yaptı. Buraya gelmemiş olsaydık, daha iyi olurdu. Evimizde kalsaydık daha iyiydi."

    Daum, sarı-kırmızılı takımın maçtan önce analiz ettikleri şekilde oynadığını vurgulayarak, "Galatasaray'ı iyi analiz etmiştik, konuştuklarımızı da sahada gördük. Bakıldığında bu noktada biz pasif kaldık. Reaksiyon gösteremedik. Onun için böyle bir durum ortaya çıktı" dedi. 

    Ligde ve kupada arka arkaya maçlara çıktıklarının hatırlatılması üzerine Christoph Daum, bu duruma alışmaları gerektiğini ve bunun bir mazeret olamayacağını dile getirdi. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeşil-beyazlı futbolcu Şener Özbayraklı ise yaptığı maç değerlendirmesinde, ilk 45 dakikada bariz hatalar yaptıklarını anlatarak, "Hatalarımızın farkındayız. Önümüzde çok maç var. İnşallah o maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız" ifadelerini kullandı. 

    Bursa ekibinin yeni transferlerinden Oğuzhan Aynaoğlu da kendileri açısından kötü bir maç olduğunu söyleyerek, "Önümüzde uzun bir ikinci yarı var. İnşallah bu mağlubiyeti telafi edeceğiz. Taraftarımızı üzdüğümüz için biz de çok üzgünüz" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow