hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Del Piero Sidney'den ayrıldı

    Del Piero Sidneyden ayrıldı
    expand

    İtalya Milli Takımı ve Juventus'un sembol ismi Alessandro Del Piero, 2012-2013 sezonunda transfer olduğu Avustralya Birinci Futbol Ligi (A-League) takımlarından Sidney ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Del Piero, kişisel internet sitesinden yaptığı açıklamada, iki yıldır bulunduğu Sidney Kulübü ve Avustralya'dan ayrılacağı için üzgün olduğunu belirterek, "Avustralya, 'elveda' deme vakti geldi. Sidney'deki serüvenim sona erdi. Kolay bir karar değil çünkü saha içi ve dışındaki hayatım harikaydı ancak değişim zamanı da gelmişti. Şu an geleceğimle ilgili muhtemel fırsatları düşünmek için biraz zamana ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

    Sidney formasıyla çıktığı 48 maçta 24 gol kaydeden 39 yaşındaki futbolcu, futbolun Avustralya'da gelişmesine yaptığı katkıdan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu da belirtti.

    2006 yılında FIFA Dünya Kupası'nı kaldırma sevinci yaşayan, Juventus formasıyla 4 kez lig şampiyonluğu ve 1996 yılında da UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Del Piero, 1993-2012 yıllarında giydiği Juventus formasıyla oynadığı 705 maçta 289 kez fileleri havalandırmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow