hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dersimspor tarih yazdı

    Dersimspor tarih yazdı
    expand

    Dersimspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta karşılaştığı 44 Malatyaspor maçını 1-0'lık skorla kazandı ve 3. Lig'e çıkmayı garantiledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    21 yıl sonra Spor Toto 3. Lig'e çıkma başarısını gösteren Dersimspor taraftarları araç konvoyuyla şehir merkezinde tur atarak şampiyonluğu kutladı.

    Deplasmanda Yeşiltepe Spor Kompleksi'nde 44 Malatyaspor ile karşılaşan Dersimspor 85. dakikada Alex ile bulduğu golle maçı 1-0 kazanarak, aynı gruptaki en yakın rakibi olan Kilisspor'a 5 puan fark attı ve Spor Toto 3. Lig'e çıkmayı garantiledi.

    Şota Trabzon'da sütlü kahve siparişi verirse...

    21 yıl aradan sonra Tunceli'yi Spor Toto 3. Lig'de temsil edecek olan Dersimspor'un bu başarısı kentte coşkuyla karşılandı. Ligin bitimine bir hafta kala ilan edilen şampiyonluk Tunceli Merkez Moğultay Mahallesi Seyit Rıza Parkı'nda davullu-zurna eşliğinde çekilen halaylarla kutlandı.

    Dersimspor Kulüp Başkanı Erdal Güntaş, Spor Toto 3. Lig'e çıkılmasından dolayı herkesin mutlu olduğunu belirterek, son maçın ardından Seyit Rıza Parkı'nda eğlence düzenleyeceklerini söyledi.

    Şota ve Arçil'in Türkçe'den Türkçe'ye çeviren tercümanı!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow