hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diego Costa için 32 milyon sterlin

    Diego Costa için 32 milyon sterlin
    expand

    Atletico Madrid'in golcü oyuncusu Diego Costa'nın 32 milyon sterlin bonservis bedeli karşılığında gelecek sezon Chelsea forması giyeceği iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İspanyol ve İngiliz basınında yer alan iddialara göre, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Atletico Madrid'e elenen Chelsea'nin maçın ardından İspanyol yöneticilerle masaya oturduğu ve Costa'nın sözleşmesindeki fesih bedeli 32 milyon sterlini ödemeyi kabul ettiği belirtildi.

    Dünya Kupası'nda İspanya Milli Takımı'nın formasını giyecek Brezilya doğumlu oyuncuyla da haftalık yaklaşık 200 bin sterlin karşılığında anlaşma sağlandığı ve 5 yıllık sözleşme imzalanacağı ifade edildi.

    Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun beğendiği oyuncular arasında gösterilen Costa'nın İngiltere'ye gelmesinin ardından, takımın golcüleri Samuel Eto'o, Fernando Torres ve Demba Ba üçlüsünden ikisinin takımdan gönderileceği ileri sürülüyor.

    Atletico Madrid formasıyla bu sezon başarılı bir performans sergileyen Costa'nın ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde 41 maçta 35 golü bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow