hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diego Ribas'tan Beşiktaş itirafı

    Diego Ribastan Beşiktaş itirafı
    expand

    Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Diego Ribas, transfer sürecininin perde arkasını anlattı ve Beşiktaş'ın kendisine olan ilgisinden bahsetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe’nin yeni transferi Diego Ribas, transferinde yaşanan gelişmeleri HTSPOR'dan Ferudun Niğdelioğlu'na anlattı.

    Brezilyalı yıldız özellikle Beşiktaş’ın da kendisini çok istediğini belirterek, "Transfer görüşmelerimde Mahmut Uslu ve Acar Yıldırım, bana çok iyi davrandı. Acar Yıldırım’ın Aziz Bey’in kardeşi olduğunu duyunca çok daha mutlu oldum. Sonunda beni ikna ettiler. Bir günde imzayı attırdılar. Beşiktaş ise 3 kez gelmişti. Üçünde de anlaşamadık. Onlar da iyi niyetliydi ama şartları zorlayamadılar. Ancak Mahmut Uslu ve Acar Yıldırım şartları konuşmadan beni mutlu kılacak tavırlar sergilediler. İkna oldum ve bir günde bütün imzaları attım" ifadelerini kullandı.

    "Üzerimde çok ciddi bir yük var"

    Anlaşmanın sağlanmasından sonra da Fenerbahçe yönetiminin kendisine çok profesyonelce yaklaştığını dile getiren Brezilyalı yıldız, şöyle devam etti:

    "Bir günde imza atabileceğimi inanın ben bile düşünmüyordum. Kendime şaşırdım. F.Bahçe çok profesyonel bir kulüp. Vadedilen zamandan önce paramı yatırmaları da sürpriz oldu. Bu da üzerimde çok ciddi bir yük oluşturdu. Bu duyarlılığın karşılığını vermek için elimden ne geliyorsa yapacağım. Her şey çok güzel olacak. 4. yıldız hedefinin öneminin farkındayım. Sezon sonunda hep birlikte bu hedefe ulaşmak istiyoruz, buna da inanıyoruz. "

    Evliliği bitiren dövme

    Gerçek aşkını açıkladı

    İşte Özge'nin yeni aşkı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow