hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diego Simeone'nin referansı Arda Turan

    Diego Simeonenin referansı Arda Turan
    expand

    Geliri Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden ailelere bağışlanacak özel maçta yarın Galatasaray'la karşılaşacak Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Pablo Simeone, "Arda'nın kapasitesi, tekniği ve doğal yeteneğinden dolayı takım oyununa katkısı çok fazla" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Simeone, İzmir'de bir otelde Arda Turan'la düzenlediği basın toplantısında, karşılaşacakları Galatasaray'ın geçmişte de önemli bir rakipleri olduğunu belirterek, kendilerinin iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediğini, o nedenle karşılaşmayı çok önemsediklerini ifade etti.

    Simeone Arda Turan'la ilgili bir soru üzerine, "Arda'nın kapasitesi, tekniği ve doğal yeteneğinden dolayı takım oyununa katkısı çok fazla" dedi.

    Sakatlığı bulunan Mario Mandzukic'in Süper Kupa maçına yetişmesinin zor olduğunu belirten Simeone oyuncunun ligdeki Numancia maçına yetişebileceğini söyledi.

    Arda Turan: Dünyanın en iyi takımı...

    Soma'daki maden faciasında ölenlerin yakınlarına biraz katkı vermelerinin kendilerini mutlu edeceğini belirten Simeone, "Başarı yakalayan takımlarda böyle değişikliklerin olması normal. Ekonomik olarak iyi durumda olan kulüpler de oyuncularını satabilirler. Önemli olan yeni ekiple tekrar konsantre olup, elimizden gelen başarıyı sergilemeye çalışacağız" dedi.

    Galatasaray - Atletico Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    - Türkiye'de çalışabilirim"

    Simeone, "Türkiye'de çalışmayı düşünür müsünüz" şeklinde soruya "Neden olmasın? Arda Turan'ın referansıyla Türkiye'de bir takımda çalışabilirim" dedi.

    Adnan Menderes Havalimanı'na indikten sonra kişisel twitter hesabında İspanyolca İzmir'e geldiklerini yazan Simeone, Arda'nın memleketinde muhteşem şekilde karşılandıklarını belirterek, bir fotoğraf paylaştı.

    Öte yandan daha önce kadroda yer aldığı bildirilen Insua'nun rahatsızlığı nedeniyle İzmir'e getirilmediği, takımın 19 kişilik kadroyla geldiği bildirildi.

    Beşiktaş - Feyenoord maçı saat kaçta hangi kanalda?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow