hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dursun Özbek'e Galatasaray taraftarından büyük tepki

    Dursun Özbeke Galatasaray taraftarından büyük tepki
    expand

    Galatasaray taraftarı başkan Dursun Özbek'in, "Ibrahimovic'le ilgilenmiyoruz" sözlerinden sonra adeta çılgına döndü. Sosyal medyada YaVizyonYaİstifa etiketiyle taraftarlar Özbek'e tepki gösteriyor. Öte yandan rakip takım taraftarları da boş durmadı. Hazırlanan sahte belge ortalığı karıştırdı!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray taraftarı başkan Dursun Özbek'in, "Ibrahimovic'le ilgilenmiyoruz" sözlerinden sonra adeta çılgına döndü. Sosyal medyada #YaVizyonYaİstifa etiketiyle taraftarlar Özbek'e tepki gösteriyor. Öte yandan rakip takım taraftarları da boş durmadı. Hazırlanan sahte belge ortalığı karıştırdı!

    İbrahimovic transferi capsleri

    Galatasaray taraftarı adeta çıldırdı

    Fenerbahçe'nin Van Persie ve Nani transferlerinin ardından Zlatan Ibrahimovic ismiyle gündeme gelen Sarı Kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, "Ibrahimovic'le ilgilenmiyoruz, maliyeti çok yüksek" deyince, taraftarın tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Özbek pazar akşamı oynanan Inter maçı sonrasında ısrarla sorulan Ibrahimovic sorularını cevaplamamış, başkanın herhangi bir cevap vermemesi, "Galatasaray hala yıldız oyuncuyla ilgileniyor" yorumlarına sebep olmuştu.

    Dursun Özbek'ten Zlatan Ibrahimovic açıklaması...

    Twitter'da etiket 1 numarada!

    Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden YaVizyonYaİstifa etiketini açan taraftarlar bu başlığın altında Özbek'i tepki yağmuruna tuttu. Özbek'in başkanlık seçiminden önce verdiği sözler hatırlatılırken, hiçbirinin gerçekleşmediği belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Zürafayı avladım çünkü..."

    Tepki alan vaatler...

    Galatasaray Tv'nin şifresiz kanala geçmesi, 2 yıldız oyunucu transferi, Felipe Melo'nun takımda kalması gibi vaatlerin yanında, Özbek'in "Kulübün Finansal Fair Play tehlikesi yok" sözü de hatırlatıldı. Bilindiği üzere Galatasaray, 15 Ağustos'ta UEFA'yla Finansal Fair Play konusunda görüşecek ve kulüp üzerindeki kontrolün 1 yıl daha ertelenmesini talep edecek. Bu da kulübün ekonomik anlamda büyük zorluk içinde olduğunun bir kanıtı...

    Galatasaray taraftarı İbrahimovic için harekete geçti!

    Ünal Aysal'a destek

    Taraftarlar ayrıca eski başkan Ünal Aysal'a da destek verdi ve Aysal'ın geçmişte Fenerbahçe aleyhine olan sözleri hatırlatıldı. 2012'de Kadıköy'de kaldırılan lig kupasının görüntüleri de birçok kez paylaşıldı.

    İşte enteresan zeka soruları...

    Rakip taraftarlar boş durmadı... Sahte belge...

    Dursun Özbek'e bu tepkiler gelirken, rakip takım taraftarları da boş durmadı ve A4 kağıdına bilgisayarda yazılmış bir transfer teklifi hazırladı. Hatalarla dolu İngilizce bir metnin olduğu sahte sözleşmede Cüneyt Tanman'ın Paris ekibine İsveçli golcü için teklif yaptığı ve Galatasaray'ın Ibrahimovic'e yapacağı ödemenin hayalî detayları yer aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu belge internet ortamında anında binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Bazı taraftarlar belgenin gerçek olmadığını anlarken, bazıları ise gerçek bir teklif belgesi olduğunu düşündü.

    Dursun Özbeke Galatasaray taraftarından büyük tepki
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow