hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emre Belözoğlu Bilic'e küfretti mi?

    Emre Belözoğlu Bilice küfretti mi
    expand

    Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun, ilk yarıda Veli Kavlak ile yaşadığı gerginlik sırada Bilic'e 3 defa "f..k off" diye küfür ettiği ileri sürüldü. Bilic de isim vermeden bir oyuncunun kendisine 5 kez küfür ettiğini açıkladı. Bu arada Mustafa Pektemek'in de küfür ettiği iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hürriyet'in internet sitesinde yer alan habere göre Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde, Olcay Şahan'ın kırmızı kart gördüğü pozisyon sonrası saha bir anda karıştı.

    Olcay'ın faulüne maruz kalan Emre Belözoğlu, sinirli hareketlerde bulununca Veli Kavlak kendisine sert biçimde karşılık verdi.

    Bu sırada Emre Belözoğlu'nun, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e, "F..k off" diye 3 kez seslendiği iddia edildi. Bilic ve yardımcıları bunun üzerine Emre'yi hakemlere şikayet etti.

    Hatırlanacağı üzere Beşiktaşlı Gökhan Töre, geçen hafta Erciyesspor karşılaşmasında hakemlere "f... off" dediği için 3 maç ceza almıştı.

    Takım otobüsünde FBTV'ye konuşan Emre Belözoğlu ise, "Bu ülkede kimsenin bilgiye ihtiyacı yok. Herkes kafasına göre davranır, işin içinde ben varsam kimse objektif olmaz!" dedi.

    Bilic: Bana niye 5 kez küfür etti?

    Fenerbahçeli bir oyuncunun kendisine küfrettiği ifade eden Bilic, "Fenerbahçe'den kimseyle tartışmadım. Onların oyuncularından birine şunu sordum; senden yaşca büyüğüm neden bana küfrediyorsun, senden yaşca büyüğüm dedim ama dinlemedi. Demek ki Türkiye'de böyle oluyor. Bana, ben istediğimi yaparım dedi, böyle demek ki... Bana o kelimeyi 5 kez söyledi, tekrar etti. İsim söylemeyeceğim, bunun kimseye faydası yok" şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde sahanın karıştığı o an...

    Emre Belözoğlu Bilice küfretti mi

    Devre arasında olanlar

    Gergin geçen derbinin devre arasında soyunma odası koridorlarının fena karıştığı ortaya çıktı. Her iki takım teknik ekibi ve oyuncular soyunma odalarına giderken, Slaven Bilic ile Emre Belözoğlu arasında şu çarpıcı diyalog yaşandı:

    Bilic: Senden büyük olmama rağmen o kelimeyi (F... off) bana tam 5 kez neden kullandın?
    Emre: İstediğimi söylerim. Sen kimsin! İstediğimi yaparım.

    Bu diyalog sonrası gerilim zirve yaparken, her iki takım oyuncuları da duruma müdahale etti. Futbolcular arasında da küçük çaplı tartışmalar yaşandı. Daha sonra ortalık yatıştı.

    Yaşananlara yöneticiler de dahil oldu. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur ÇebiFenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya çıkışarak, "Oyuncularınıza söyleyin, teknik direktörümüze saygılı olsun" ifadesini kullandı. Uslu ise o anda yaşananlardan haberdar olmadığı karşılığını verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Necip'e tepki: "Allah aşkına kendin çık!"

    Emre Belözoğlu'nun ardından bu kez de Beşiktaşlı Mustafa Pektemek'in görüntüleri sosyal medyaya düştü. Pektemek'in devre arasında sahayı terkederken Türkçe küfürler ettiği iddia edildi.

    Emre Belözoğlu Bilice küfretti mi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow