hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Engin Baytar Almanya'ya transfer oluyor

    Engin Baytar Almanyaya transfer oluyor
    expand

    Galatasaray'da sezon başından bu yana kadro dışı olan Engin Baytar, alacaklarından vazgeçip bonservisini alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cim Bom'da sezon başında kadro dışı bırakılan oyunculardan olan Engin Baytar, yeni takımını bulmak üzere. Devre arasında Galatasaray'la iplerini koparmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcunun yönetimle anlaşma sağladığı ortaya çıktı.

    Abdurrahim Albayrak'ın gözü Beşiktaş'ın yıldızında

    Kulüpten geçmişe dönük 1 milyon 100 bin dolar alacağı olan Engin'in, alacaklarını bırakıp bonservisini ücretsiz olarak alacağı bildirildi. Engin'in önümüzdeki hafta içerisinde yönetimle son kez masaya oturup sözleşmesini feshedeceği bildirildi. Galatasaray'daki gelişmeleri Hannover 96'nın hocası Tayfun Korkut'un yakından takip ettiği ileri sürülüyor. Genç teknik adamın Engin'e, "Bonservisini aldıktan sonra gel konuşalım" dediği de iddialar ediliyor.

    Galatasaray'ın 48 saati kaldı!

    Ceyhun da gitmişti

    Hannover 96, sezonun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yapacak. Alman ekibi 6 Ocak'ta Türkiye'ye gelerek, çalışmalara başlayacak. Tayfun Korkut ile Engin Baytar'ın, Antalya'da bir araya gelerek el sıkışması bekleniyor. Bilindiği üzere Galatasaray'la geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesi sona eren Ceyhun Gülselam da bonservis bedeli olmadan Hannover 96'ya transfer olmuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bilic'ten Atiba'ya muhteşem ceza!

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow