hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ersun Yanal Fenerbahçe'de kalacak mı?

    Ersun Yanal Fenerbahçede kalacak mı
    expand

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek sezon takımın başında olup olmayacağı ile ilgili net konuştu. Yanal, "Fenerbahçe'nin öncelikleri şu an çok daha farklı. Ayrıca ligin bitmesine de 2 hafta var. Biz takım olarak, aile olarak başarılı olduk. Sanırım bu başarının devamı için gereken yapılacaktır" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal, "Akhisar Belediyespor'a yaptıkları jestten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

    Yanal, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Manisa'ya şampiyon olarak geldiklerini hatırlatarak, şöyle konuştu:

    "Akhisar Belediyespor'a yaptıkları jestten dolayı teşekkür ediyorum, bizi onurlandırdılar. Buraya şampiyon olarak gelmek keyifli. Bu keyfi sonuna kadar çıkarmaya çalışıyoruz. Skora gelince, karşılaşmanın başında yediğimiz 2 gol var. İstediğimiz ritmi maçın başında yakalayamadık. 2. yarı başladığında oyunu biraz daha kontrol ettik. Akhisar Belediyespor'u tebrik ediyorum."

    Şampiyonluğunu keyfini yaşadıklarını yineleyen Yanal, "Kendi sahamızda oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçının çok güzel bir atmosferde geçeceğini düşünüyorum. Uzun bir şampiyonluk mücadelesinden sonra bunun boşalımını yaşıyoruz" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ersun Yanal, "Önümüzdeki sezon da Fenerbahçe'de olacak mısınız?" sorusuna şu cevabı verdi:

    "Fenerbahçe'nin öncelikleri şu an çok daha farklı. Ayrıca ligin bitmesine de 2 hafta var. Biz takım olarak, aile olarak başarılı olduk. Sanırım bu başarının devamı için gereken yapılacaktır."

    Yanal, bir basın mensubunun, çalıştırdığı takımların genellikle ikinci yarıda düşüşe geçtiğinin söylendiğini ancak bugün sosyal medyada "Ersun Yanal'ın takımları şampiyonluktan sonra düşüyor" yönünde ifadelerin yer aldığını hatırlatması üzerine "İlla düşürecekler yani, canları sağolsun. Şampiyonluğun keyfini ve tadını çıkarıyoruz. Bunun karşılığı olarak bugün istediğimiz oyunu oturtamadık, önümüzdeki hafta çok farklı olacağını düşünüyorum" dedi.

    Bir gazetecinin kalan maçlarda genç oyunculara şans verilip verilmeyeceğini sorması üzerine Yanal, "Sezon başından bu yana devam eden bir kadromuz var. Bu kadro bozulmaz da. Bu kadroyla devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow