hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ertuğrul Sağlam: "Şanssız bir gol yedik"

    Ertuğrul Sağlam: Şanssız bir gol yedik
    expand

    Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası'nın kaybettikleri için üzgün olduklarını, oyuna hakim oldukları dönemde şanssız bir gol yediklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da konuşmasına geçtiğimiz yıl bugün hayatını kaybeden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'yı anarak başladı.

    Vefatının 1'inci yılında Yazıcı'yı rahmet ve saygıyla anan Sağlam, "Türk futbolunda yaşananları görünce o insanların değeri bir kere daha ortaya çıkıyor. Yazıcı gibi önemli insanların, Türk sporunda ne kadar önemli bir yer tuttuğunu, bugün Türk sporunu yönlendiren insanların birbirleriyle yaşadıklarını, birbirlerine söylediklerini görünce o insanların değeri biraz daha ön plana çıkıyor" değerlendirmesinde bulundu.

    "Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum"

    Sağlam, 43 yıl sonra tekrar taraftar ve camiayla kupa sevinci yaşamak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

    "Dün basın toplantısında, 'kazanırsak kupanın mutluluğunu rakibi incitmeden, rencide etmeden ihtiyacımız olduğu şekilde, kaybedersek de bugün olduğu gibi taraftarıyla yöneticisiyle olgun ve düzgün bir şekilde rakibimizi tebrik edeceğiz ve bu olgunluğu gösteceğiz' demiştim. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. O kadar yoldan gelip bize destek verdiler. Onlar kupayı hak ettiler. Keşke bir kupa daha olsa da onlara verebilsek. Onların düzgün davranışı karşılıksız kalmayacaktır. Galatasaray'ı ve Mancini'yi tebrik ediyorum."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sağlam, oyunun gol atanın kazanacağı şekilde gittiğini, oyuna hakim oldukları dönemde şanssız bir gol yediklerini dile getirdi. Pozisyon üretmeden ve gol atılmadan maç kazanılmayacağını anlatan Sağlam, "Sneijder'in önüne düşen ve gol olan pozisyon gibi bir topu biz de yakalayabilirdik. Maç lehimize bitebilirdi. 27 yıl sonra final oynayıp taraftarlarımızla bu güzel coşkuyu yaşadığımız için mutluyuz. Dileğim şu ki bu güzelliklerin bundan sonra da devam etmesi. Bunu yürekten istiyorum. İnşallah, bu ortamı kirletenler de bunun muhasebesini yapar ve doğruyu bulurlar" diye konuştu.

    Eskişehirspor'da Kamara sezon sonu ayrılıyor

    Eskişehirsporlu futbolcu Diomansy Kamara da maçı kazanmak için çok mücadele ettiklerini ama başaramadıklarını aktardı. Böyle oyunlarda büyük takımların gol atmayı becerebildiğini vurgulayan Kamara, "Biz bunu yapamadık. Çok üzgünüz. Bu sezon Eskişehirspor'daki son sezonumdu. Sezon sonunda ayrılacağım. Taraftarlarımıza bu kupayı hediye edemememiz nedeniyle hayal kırıklığına uğradım. Burada çok güzel günler geçirdik. Kulübüme ve taraftarlara ne kadar teşekkür etsem azdır" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kupayı böyle aldılar (Foto Galeri)

    Galatasaray'dan şampiyonluk pozu

    Mancini'den şampiyonluk yorumu

    Galatasaray 8 sezonluk kupa hasretini sonlandırdı

    Bir saat sekse Şampiyonlar Ligi finali!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow