hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Felipe Melo neden kırmızı kart görmedi" tepkisi

    Felipe Melo neden kırmızı kart görmedi tepkisi
    expand

    Galatasaray-Bursaspor maçında Felipe Melo'nun üstüste sert hareketlerinden sonra ikinci sarı kartı görmemesi özellikle Bursaspor cephesinden tepki gördü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig'in 18. haftasının kapanış karşılaşması Galatasaray ve Bursaspor'u karşı karşıya getirirken, futbolseverler 90 dakika boyunca oynanan oyunla adeta mest oldu. Özellikle Yeşil Beyazlılar'ın oynadığı mükemmel futbol başta rakip Galatasaray cephesi olmak üzere taraflı tarafsız herkesten övgü aldı.

    KIRAN KIRANA MAÇ

    Maç hızlı başlarken, Bursaspor üstüste yüzde yüzlük gol pozisyonlarından yararlanamadı. Bir Bursaspor atağında Volkan Şen'i arkadan çeken Felipe Melo, Bursaspor fırtınasını dindirmek isterken henüz maçın 6. dakikasında sarı kart gördü. Kıran kırana devam eden oyunda özellikle Bursaspor'un Volkan Şen ve Cedric Bakambu gibi yıldızları Galatasaray orta sahasını çok zorladı. Bu zorlanma, faulleri ve sert müdahaleleri getirdi.

    Dzeko Fenerbahçe'ye mi geliyor? Boliç açıkladı...

    "MELO'YA İKİNCİ SARI NEDEN ÇIKMADI?" İTİRAZI

    Maçta hakem Fırat Aydınus ile birçok pozisyonda karşı karşıya kalan Brezilyalı oyuncu, birçok kez de rakiplerini faulle durdurmak zorunda kaldı. 69. dakikada gelişen bir pozisyonda Melo, Belluschi'nin ayağına sert bir şekilde basarken hakem Fırat Aydınus faul kararı verdi ancak kart çıkarmadı. Bursasporlular'ın yoğun itirazı da işe yaramadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Felipe Melo neden kırmızı kart görmedi tepkisi

    ŞENOL GÜNEŞ DE BAHSETTİ

    Futbola doyduğumuz 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulunana Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş de, "Melo'nun 3 kez atılması lazımdı. Bu tür hataların düzeltilmesi gerek" diyerek hakem Fırat Aydınus'a tepki gösterdi. Güneş, Aydınus'un ayrıca, az pozisyonda hata yaptığını, maçı genelde iyi yönettiğini, oyununun akıcılığını kesmediğini de sözlerine ekledi.

    SOSYAL MEDYA YIKILDI

    Bursasporlu taraftarlar ise maç sonu özellikle sosyal emdyada Melo'nun hareketinin Vine'ını paylaşırken, birçok fotoğraf da profillerde yer aldı. Melo'nun o dakikada kırmızı kart görmesi halinde Bursaspor'un maçı kazanacağını iddia eden taraftarlar hakem Fırat Aydınus'a tepkilerini diler getirdiler.

    Şimdi de Tottenham devrede

    İbrahim Saraçoğlu'ndan göbek eriten formül

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow