hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'den isim tescili açıklaması

    Fenerbahçeden isim tescili açıklaması
    expand

    Fenerbahçe Kulübü, "Genç FB, GFB" gibi isimlerin daha önce Fenerbahçe Spor Ürünleri San. ve Tic. AŞ'ye tescil ettirildiğini, bu markaları hukuka aykırı olarak kullananlar hakkında yasal yollara başvurulacağını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Kulübümüz adına tescil edilmiş markalara dair açıklamamızdır" başlığıyla yapılan açıklamada, markaların isimleri ve tescil tarihleri tek tek belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

    "Genç FB 17 Nisan 2013, GFB 11 Aralık 2006, Gfb 17 Nisan 2013, GENÇ FENERBAHÇELİLER 11 Aralık 2006, Genç Fenerbahçeliler 18 Nisan 2013 tarihleri itibariyle, GENÇ FB logosu ise 12 Ocak 2007 tarihinde, Fenerbahçe Spor Ürünleri San. ve Tic. AŞ'ye tescil ettirilmiştir. Bu tescil ile anılan isim ve logoların, her tür kullanım hakkı, tamamen kulübümüze ve Fenerbahçe Spor Ürünleri San. ve Tic. AŞ'ye ait olup; bu markalara dair her platformdaki kullanım, kulübümüzün iznine tabidir.

    Marka tescil ve patent hakları gereği, kulübümüzün izni olmadan bu markalar kullanılamaz ve bu markalar kullanılarak hiçbir faaliyette bulunulamaz. Kulübümüz tarafından önümüzdeki günlerde yapılacak başvurular ile bu markaları hukuka aykırı olarak kullanan tüm sorumlular hakkında yasal yollara başvurulacaktır."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow