hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fikret Orman: "Rıza Sarraf Beşiktaşlı"

    Fikret Orman: Rıza Sarraf Beşiktaşlı
    expand

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'dan loca alan ve kulübe üye olduğu iddia edilen iş adamı Rıza Sarraf'ın durumuna açıklık getirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aktif Tanıtım'ın dün kulüple ilgili gerçekleştirdiği haciz işlemiyle ilgili Maslak Sheraton Otel'de bir basın toplantısı düzenleyen Orman, Sarraf'ın kulüple ilişkisi konusunda da açıklamalarda bulundu.

    Beşiktaş Kulübü'ne başkan olduğu 3 yıllık süreçte kimsenin dini, ırkı ve memleketiyle ilgilenmeden temas kurduğunu belirten Orman, "Rıza Sarraf'ı ömrümde tanımam, ilişkim, ortaklığım olmamıştır. İyi bir Beşiktaşlı, Beşiktaş'a sempatisi olan biri. Beşiktaş Kulübü'den loca almak istemiş, parasını ödemiş loca almış" dedi.

    FİKRET ORMAN: BİZ BUNLARA PABUÇ BIRAKMIYORUZ

    "Suçu ispatlanmamış, ceza almamış birisiyle alakalı karar verebilme mercisinde miyim?" diye soran Fikret Orman, "Rıza Sarraf suçlu mudur, aranıyor mu, bu arkadaş eroin kaçakçısı mı, polis mi peşinde de ben saklıyorum, ortağı mıyım, ticaret mi yapmışız? Arkadaş Beşiktaşlı" diye konuştu.

    Bir stat yaptıklarını ve bunun için 250 milyon liranın üstünde para harcandığına dikkati çeken siyah-beyazlı kulübün başkanı, şöyle konuştu: "Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Rakiplerimizin bitmiş statları var, localar ellerinde duruyor. Biz locaları satmışız. O yapıya mensupmuş, bu partiye mensupmuş, nedir bu Beşiktaş'ı siyasetin içine çekme savaşları? Adamların adresi orada, gitsinler kendisine. Beşiktaş Kulübü'ne başkan olduğumdan beri kimseden yardım istemedik. En yakın dostum Mubariz Mansimov'dur. Kendisi 'başkan senin için ne yapabilirim?' demiştir. Loca almasını istedik. Rıza Sarraf, Beşiktaş başkanıyla yemek yemiş diyorlar. Gizli kapaklı değil ki... Cüzzamlı değilim. Gizli kapaklı yapsam gizli bir yerde buluşurum. Normal hayatın içinde olan şeyler."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarraf'ın Fenerbahçeli olduğu yönündeki iddialarla ilgili bir soruyu Orman, "O ifadeleri okumadım. O arkadaşım kendisini Beşiktaşlı hissettiğini söyledi. Bana baktığında gözünde Beşiktaşlı ışığı aldım Rıza Sarraf'ın" şeklinde cevapladı. Kendisinin ayrıca inşaat alanında proje geliştirme işinde olduğunu hatırlatan Orman, Beşiktaş'a başkan olduktan sonra bir iş almadığını, bir temel atmadığını ve arazi almadığını vurgulayarak, "Neden? 'Bütün işini, servetini Beşiktaş üzerinden kazandı' demesinler diye. Kendim zarar etsem de bir tane işe girmedim" ifadelerini kullandı.

    Beşiktaş camiasından Rıza Sarraf tepkisi

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow