hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fikret Orman: Zor günler geride kaldı

    Fikret Orman: Zor günler geride kaldı
    expand

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün her geçen gün hem sportif hem kurumsallık yönünden sağlam adımlarla hızla ilerlediğine dikkati çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Orman, kulübün aylık çıkardığı Beşiktaş Dergisi'nin aralık ayı sayısında yer alan yazısında, "Öncelikle bu zorlu süreçte, her ay bu gelişmelere yenilerini eklediğimizi görebilmek beni mutlu etmenin yanı sıra tüm Beşiktaşlılık duruşunu, birliğini ve ruhumuzu yakalamış olmamızı açıkça kanıtlıyor. Zor günler geçirdik ama hepsi geride kaldı" ifadelerini kullandı.

    Kendi güçleriyle stat yaptıklarını bir kez daha hatırlatan Orman, "Amacımız bu görevleri bıraktıktan sonra arkamızdan Beşiktaş'a ve Türk sporuna dünya standartlarında bir spor kompleksi armağan etmektir" vurgusunu yaptı.

    Beşiktaşlı Uğur Boral'ın acı günü

    Beşiktaş İntegral Forex Erkek Basketbol Takımı'nın savaşçı, hırslı ve yenilenen kadrosuyla mücadele ettiği her kulvarda kendilerini heyecanlandırdığını vurgulayan Başkan Orman, basketbol takımının önümüzdeki süreçte de gerek Avrupa'da gerekse Türkiye'de birçok başarıya imza atacağına inancının tam olduğunu kaydetti.

    Büyük kulüpler arasında bedensel engelliler şubesini ilk açanın Beşiktaş olduğuna işaret eden Orman, "Onlarca sporcuya kucak açmanın onurunu yaşayan kulübümüz, engelli sporcularımızın elde ettiği başarılarla da gurur duymaktadır. Engelli sporcularımızın ve tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlar; Beşiktaş RMK Marine takımımıza başarılar dilerim" görüşlerine yer verdi.

    Liverpool Messi'nin veliahtını Barcelona'dan alıyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow