hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Avrupa'ya veda etti

    Galatasaray Avrupaya veda etti
    expand

    Anderlecht'e deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup olan sarı kırmızılılar Avrupa'da yoluna devam etme şansını kaybetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Anderlecht'e 2-0 mağlup olan Galatasaray, grupta bir maçı kalmasına rağmen Avrupa kupalarına veda etti. Selçuk İnan 83. dakika ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

    Başkent Brüksel'de oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Anderlechtli Mbemba 44. dakikada golü bularak, takımının soyunma odasına 1-0 önde gitmesini

    sağladı. İkinci yarıda, ilk yarıya oranla daha atak bir oyun ortaya koyan Galatasaray, bu çabalarının sonucunu alamadı. Müsabakanın 86. dakikasında Mbemba tekrar sahneye çıktı ve takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-0 kazanarak, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı garantiledi. Galatasaray'da Selçuk İnan 83. dakikada ikinci sarı kartının ardından kırmızı kart gördü. Sarı kırmızılılar, bu sonuçla Avrupa macerasını bitirdi.

    Grubun diğer maçında İngiliz temsilcisi Arsenal, sahasında Alman ekibi Borussia Dortmund'u 2-0 yenerek, gruptan çıkmayı garantiledi. Ev sahibin ekibin
    gollerini 2. dakikada Sanogo ve 57. dakikada Alexis Sanchez kaydetti. Arsenal, Avrupa'da yoluna şampiyonlar liginde devam edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Anderlecht-Galatasaray capsleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow